Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

batman

Problem with "Caption" image

Recommended Posts

batman    389
batman
I have the following problem with DMS 1.1.1 and WP 3.7
 
If.....I add an image to a post
 
 
Then I added a Caption
 
 
Everything looks perfect
 
 
If I pass the editor and return to Visual Text , or I publish and edit
 
 
I do not see the image in the Visual
 
 
I do not I have that problem with the Twenty Thirteen .
 
This is the link
and it happens in all other sites .
 
I have no plugin enabled.
 
This is my Debug Info
WordPress Version
3.7
 
multisite Enabled
not
 
Current Role
Administrator
 
Path Framework
/ home/content/62/9163462/html/natfoto/wp-content/themes/dms
 
Framework URI
 
Framework Version
1.1.1
 
PHP Version
5.3
 
Child theme
Yes
/ home/content/62/9163462/html/natfoto/wp-content/themes/nicks-base-theme-master
 
PHP memory
256
 
Mysql version
5.0.96 -log
 
PHP type
Cgi - fcgi
 
PHP User
Posix functions are disabled on this host !
 
OS
Linux
 
Licence OK
...............................
 
Installed Plugins
dms-plugin-pro/dms-plugin-pro.php
 
Thanks in advance
Carlos

Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

This is more of a WordPress issue.

 

Basically never ever switch between editors..

 

This video might but probably wont help to explain ;)

 

http://www.youtube.com/watch?v=jyaLZHiJJnE

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Simon_P

The video explained me all, only I needed to search it with "subtitule" in spanish, you remember my "batiEnglish" hahahaha
 
The same happens when I publish and then edit the post.
 
Two newbie question:
1. This did not happened with WP 3.6.1and DMS 1.0.4, I'm convinced I'm developing Alzheimers at 54.
:D
2.  Why did not happens in Twenty Thirteen?
 
Thanks

Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

I just added an image, then a caption and then moved from the visual editor to the text editor, then flipped back to the visual editor, the image was still present. Can you create a new post and see if the same thing happens.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Yes Danny

I created a new post when I see the problem first make the topic.

This is the image with Twenty Thirteen

http://screencast.com/t/k150POe6tWe

I have not the issue with this theme,


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

One more

This ONLY happened when I add a Caption.

;)


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

From what I can see, Twenty Thirteen has styling for this is, if you remove it the same thing happens in Twenty Thirteen that happens in DMS, your caption and image don't disappear they're just pushed far to the right.

 

Twenty Thirteen has the following CSS which stops it.

 

http://d.pr/i/iNQS

 

http://d.pr/i/XnPM

  • Like 1

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi Danny, with you wrote to me about the "left"

I found the image in the "View" editor, this is on the right ....... very very very on the right

 

I find this with the firebug

Witdh: 10700px, you can see the image

 

http://screencast.com/t/gTkRp1yFkQ

 

And I don´t find the CSS rules to resolve the issue

I prove with  { width: auto! important;} in

.wp-caption

#attachment_112 .wp-caption.alignnone

.wp-caption.alignnone

#attachment_112 

 

:(


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

The issue as far as I can tell isn't DMS but the CSS used for the image when it has a caption, this is related to Wordpress as far as I can tell, as the same width code appears in both DMS and Twenty Thirteen, its jus that Twenty Thirteen has custom CSS for the editor which resolves it.

 

I am not even certain I can report this as a bug, seeing as it happens in Twenty Thirteen. Like Simon said don't cross the streams. Use one or the other, there are hundreds of topics on the WP forums regarding this issue, if I remember correct.

 

I always disable the visual editor in Wordpress Admin Dashboard > User > My Profile. As it causes nothing but problems.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon
Not long to wait then :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

The W.P 3.7.1 resolve the issue

:)

Thanks a lot at all.

Reagards

Carlos


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • BentleyD
      By BentleyD+
      Hey there,
       
      I am working on BentleyRolling.com. I used grams on MoonbodySoul.com and all the images are cropped to a square, whether they are square or 4:5 when posted on instagram, they still get cropped to a square. This looks way better than some being squares and some being 4:5. Did something change since I designed MoonBodySoul.com with Platform5? Can you help me crop all images to a square on BentleyRolling.com 
       
      All the best,
       
      Bentley
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
×