Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

hibbsy78

After updating DMS to 1.1.1....

Recommended Posts

hibbsy78+    24
hibbsy78

Hi Evan,

 

No 1.2.1 update showing on 2 sites I have running Hero Nav. There was an issue with PageLines 1 or releases ago where it stopped wp updates showing.....

 

 

Thanks,

 

John

Share this post


Link to post
Share on other sites
gokayak1    1
gokayak1

Hi Evan,

 

I had the same problem today when I updated DMS and WP.  Thanks for the quick fix to the issue.

 

Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites
fmwebdesign    4
fmwebdesign

After update 1.3 "DMS Professional" i can´t load the DMS edit modus! - I only see the Loading DMS Editor

If i deactivate the plugin "HeroNav" it works...

 

I also delete and install the plugin new.

 

Please, i need a HELP - its really urgent ;-)....

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
hibbsy78+    24
hibbsy78

After update 1.3 "DMS Professional" i can´t load the DMS edit modus! - I only see the Loading DMS Editor

If i deactivate the plugin "HeroNav" it works...

 

I also delete and install the plugin new.

 

Please, i need a HELP - its really urgent ;-)....

Thanks

 

If you go to your account from the DMS tab in the editor you can download the latest version - 1.2.1 and FTP to update it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
hibbsy78+    24
hibbsy78
Just happened to log on to my site via mobile to see the menu is now broken!

Any ideas?

Running version 1.2.1 with latest wp & pl.

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites
evan    0
evan

hibbsy78,

 

Your mobile break-point is somehow set to 101px.  Check what your options are set to.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
hibbsy78+    24
hibbsy78

Ah thanks Evan!

Share this post


Link to post
Share on other sites
finon    1
finon

Hi Evan...

 

after Update and new installation the Plugin i cant see the submenue links.... it´s a css problem....??

i have change the heronav with pagelines original for this night. I Hope i will find tomorrow a solution.

Good night from germany...

 

my English is so bad ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
evan    0
evan

finon,

 

I'm here to help, but I need as much information about your situation as possible.

 

What version of DMS?

Latest version of Hero Nav, yes? (currently 1.2.1)

 

You provided a link to your website, but you appear to be using the core navbar. I understand you may have switched as a temporary fix if you were having trouble with Hero Nav before, but this makes it hard for me to troubleshoot your situation.

 

What exactly is happening?  Can you provide me with screenshots or a live url for me to see?

Share this post


Link to post
Share on other sites
kinglou75    18
kinglou75

Evan I am having problbems as well. I cannot get to my DMS dashboard (but before I could). I have all the latest installed (Hero, DMS, Wordpress)

 

I get a bunch of these and then it goes to infinite loading:

 

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/bearvall/public_html/wp-content/plugins/hero-nav/sections/hero-nav/section.php on line 726

Share this post


Link to post
Share on other sites
kinglou75    18
kinglou75

Sorry wanted to tag u as well. Evan Mattson

Share this post


Link to post
Share on other sites
fmwebdesign    4
fmwebdesign

If you go to your account from the DMS tab in the editor you can download the latest version - 1.2.1 and FTP to update it.

It WORKS - Perfect

 

Thanks and best regards

Andreas ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
evan    0
evan

kinglou75, can you please give me the specific version of Hero Nav you're using?  Auto updates have not been seeming to work properly from what other users have been telling me - for sections specifically.

So if you're just not seeing an update come through, it may not mean you have the latest version.

 

Also, this happened right after you upgraded to dms 1.1.1 or something else?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

kinglou75, can you please give me the specific version of Hero Nav you're using?  Auto updates have not been seeming to work properly from what other users have been telling me - for sections specifically.

So if you're just not seeing an update come through, it may not mean you have the latest version.

 

Also, this happened right after you upgraded to dms 1.1.1 or something else?

Evan Mattson You had PageLines: true missing, thats what enables the updater to work.

I have added it to your repo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
macooney    0
macooney

Update does not show in my account - HeroNav doesn't even show up in my "available downloads" - i purchased this prior to DMS - maybe thats why it doesn't show up? Please help! Is there a direct download available?

 

UPDATE: Sorry - I found it in Launchpad. Wish it would just show up in DMS, though. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
pupunp    0
pupunp

Where can i find the update 'cause it did't show up in Wordpress Control Panel? and i can't use Hero Nav plugin anymore.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites
evan    0
evan

macooney

pupunp

 

Yes, something weird is going on, I'm working with PL to determine the issue with auto updates not showing up.

 

Until this is figured out, you can always perform the update manually.  Simply download a fresh version from PL, delete the old version and reinstall & activate.

 

Sorry for the inconvenience guys, I'm trying to figure this out as soon as possible.

 

Stay tuned for updates on my twitter update stream: @aaemnnosttv_ext

Share this post


Link to post
Share on other sites
mundee+    0
mundee

I have two websites that have the same problem with Hero-Nav

http://DallasTS.com

http://FriscoTechSolutions.com

 

I'm testing using IE10 & Firefox 16.0.1

WordPress 3.7.1 version running on TurnkeyLinux debian 2.6.32-5-amd64

 

Running only DMS 1.1.3 with only Hero-NAV 1.2.2 : expected hero-nav bar at the top of the screen is gone...?

Running only DMS 1.1.3 with only Hero-NAV 1.2.2 and DMS Pro Tools 1.4.2 : (default selections on the tools) : same problem.

 

I'm out of ideas.  How can this be fixed?  I just want the Hero-Nav to display at the top of the page -- the way it did before I upgraded to the latest DMS & Hero-Nav.

 

Please advise next steps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mundee+    0
mundee

I was able to get Hero-Nav menu working by unchecking\"Enable Fixed Mode"\publish changes, then check-enabling "Enable Fixed Mode" and publishing changes.  Hopefully this will retain.

Share this post


Link to post
Share on other sites
evan    0
evan

mundee,

 

Glad to hear all is well now.  Sounds like a DMS update quirk.

 

Let me know if you have further problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DannyBeckett    0
DannyBeckett

I also had this problem in the latest version; here's how I fixed it:

 

Wordpress ACP -> Pagelines Pro

 

Disable Section Caching.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • Peter Esslemont
      By Peter Esslemont
      Hi,
      When using the editor I am getting duplicate wordpress toolbars and an a nice error to go with it...
      I have them stack 4 high at one point.  Goes away with a refresh then re-appears.
      very odd.

       
       

    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
×