Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

xavaireland

DMS Site only works when I am logged in

Recommended Posts

xavaireland

I have a DMS designed site at http://www.brookfieldretail.com

 

As you can tell it does not look right. The site layout is not being saved properly. When I am logged in, the iste looks like I want it to.

 

I have deactivated all plugins (there is no caching plugin installed) and still there is no effect.

 

I would appreciate your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

When I view your site, I see the following:

 

http://d.pr/i/3Sg8

 

What is it you're seeing when you're logged in and not logged in, can you provide screenshots please. Also, you have posted in the DMS forum, yet your site is using PageLines Framework, have you linked the correct site ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland

My apologies - I changed back to Framework on client request as they needed to see the site - I will revert back to DMS and repost:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland

Back to DMS now - please comment as I cant see the site the way I intend it to 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jake

Hi xavaireland - It looks to me like perhaps it's the ubermenu causing the problems in your header. What happens when you remove that section?


Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland

Hi @Jaske - I took the UberMenu Mega adapter out but no effect. Also, I have successfully used that plugin on other sites:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you email me your username and password so I can take a closer look please.

 

danny at pagelines dot com


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland

Danny - Thanks. The wordpress system should have just sent you an email with the password etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Just checked my inbox, so email as of yet ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland

Sent manually

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

OK, got it. However, the password you sent isn't working. If you can check the password again for me and email me again with the correct one. I will forward your email to our support team, as my shift is coming to end shortly.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland

Hi Danny - any update on my issues? I am thinking of reverting back to Pagelines framework as client wants the site to be live ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Do you have the DMS Pro Tools plugin active? If so have you checked any of the options inside the Pro Tools admin which might not apply to your site (CDN, Section Caching etc), if so uncheck all to see if this fixes. Your debug is showing

 

DMS Internal Warning
Less Subsystem
POSIX checks failed.

 

Which shouldn't really matter if the pro tools is active as it has filter in the bypass this.

 

The other thing to try would be adding the following into the wp-config to see if it fixes the css loading.

 

define( 'PL_NO_DYNAMIC_URL', true );


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys!
      I have noticed that my primary sidebar becomes intermittently invisible when browsing through various blog articles on michaelkummer.com/blog.
      See:
      https://www.dropbox.com/s/z646sgoa3mfjl1j/Screenshot 2018-07-12 15.57.46.jpg?dl=0 and https://www.dropbox.com/s/vdledzzgginvwgv/Screenshot 2018-07-12 15.57.57.jpg?dl=0
      Upon refresh, the sidebar appears. I have been using the following CSS code to hide the sidebar on mobile without any issues. 
      @media only screen and (max-width: 993px) {
      /* hide sidebars */
           .plsb {
              display: none !important;
          }
      }
      I tried to add the following CSS to force the sidebar to show on screens that are wider than 994 pixels but to no avail. Any clue what could be causing this issue?
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys!
      I am using the LESS/CSS Pagelines extension and tried to add the following code to make use of FontAwesome:
      a.c2a:before {
          content: "\f07a\00a0";
          font-family: "Font Awesome 5 Pro";
          Font-weight: 900;
          font-style: normal;
          font-weight: normal;
          text-decoration: inherit;
          padding-left: 4px;
      }
       
      The issue is that as soon as I have the CSS via the Custom Styling text box, Pagelines (or the extension) strips out the backslashes (\). As a result, I had to abandon the CSS/LESS extension and instead add all my CSS code to a separate .css file.
      Is there a fix or workaround for this?
      Thanks
      Michael
    • glyph.marketing
      By glyph.marketing+
      Hello, I am having a problem similar to that experienced by Michael Kummer here. We have pages that show this automatic scrolling issue (examples here and here) and it is sufficiently annoying that we have seen customers bounce while trying to convert. Strangely, it only happens at specific resolutions, so it can be difficult to reproduce. In general we can only consistently reproduce it on a 4k resolution with a browser width between 1517 and 1536px. 
      Thanks to Michael Kummer's help we were able to set the overflow-anchor property to none in the entire body, which fixed the issue as far as we can tell, but also obviously disabled scroll anchoring for the whole site. I tried applying it to the specific element that looked like it was being reloaded, which was the PL Meganav extension, but that was unsuccessful. 
      Can anyone help us figure out which element or ID we can apply this property to, so that we can fix the scrolling issue but not disable scroll anchoring for the entire site?
      Thank you - 
      Glyph Language Services
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
×