Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

xavaireland

DMS Site only works when I am logged in

Recommended Posts

xavaireland    2
xavaireland

I have a DMS designed site at http://www.brookfieldretail.com

 

As you can tell it does not look right. The site layout is not being saved properly. When I am logged in, the iste looks like I want it to.

 

I have deactivated all plugins (there is no caching plugin installed) and still there is no effect.

 

I would appreciate your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

When I view your site, I see the following:

 

http://d.pr/i/3Sg8

 

What is it you're seeing when you're logged in and not logged in, can you provide screenshots please. Also, you have posted in the DMS forum, yet your site is using PageLines Framework, have you linked the correct site ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland    2
xavaireland

My apologies - I changed back to Framework on client request as they needed to see the site - I will revert back to DMS and repost:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland    2
xavaireland

Back to DMS now - please comment as I cant see the site the way I intend it to 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jake    74
Jake

Hi xavaireland - It looks to me like perhaps it's the ubermenu causing the problems in your header. What happens when you remove that section?


Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland    2
xavaireland

Hi @Jaske - I took the UberMenu Mega adapter out but no effect. Also, I have successfully used that plugin on other sites:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Can you email me your username and password so I can take a closer look please.

 

danny at pagelines dot com


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland    2
xavaireland

Danny - Thanks. The wordpress system should have just sent you an email with the password etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Just checked my inbox, so email as of yet ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland    2
xavaireland

Sent manually

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

OK, got it. However, the password you sent isn't working. If you can check the password again for me and email me again with the correct one. I will forward your email to our support team, as my shift is coming to end shortly.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
xavaireland    2
xavaireland

Hi Danny - any update on my issues? I am thinking of reverting back to Pagelines framework as client wants the site to be live ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Do you have the DMS Pro Tools plugin active? If so have you checked any of the options inside the Pro Tools admin which might not apply to your site (CDN, Section Caching etc), if so uncheck all to see if this fixes. Your debug is showing

 

DMS Internal Warning
Less Subsystem
POSIX checks failed.

 

Which shouldn't really matter if the pro tools is active as it has filter in the bypass this.

 

The other thing to try would be adding the following into the wp-config to see if it fixes the css loading.

 

define( 'PL_NO_DYNAMIC_URL', true );


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      every since Chrome introduce scroll anchoring (see chrome://flags) blog posts on my page start scroll automatically as soon as the user scrolls down a bit. It is super annoying and I don't know exactly what triggers the incompatibility with Chrome's latest feature that is supposed to improve usability.
      Since I don't know what causes it (Pagelines, or a Plugin), I would like to disable the feature using a CSS override that Google describes as follow:
      "Scroll anchoring aims to be the default mode of behavior when launched, so that users benefit from it even on legacy content. A CSS property overflow-anchor can disable scroll anchoring in part or all of a webpage (opt out), or exclude portions of the DOM from the anchor node selection algorithm. This property supports the following values when applied to an element E:
      overflow-anchor: auto (the default value) declares that the DOM subtree rooted at E is eligible to participate in the anchor node selection algorithm for any scrolling box created by E or an ancestor of E. overflow-anchor: none declares that the DOM subtree rooted at E is not eligible to participate in the anchor node selection algorithm for any scrolling box created by E or an ancestor of E." Do you guys happen to know how to use that property with the ROOT element so it applies to the whole page?
      Thanks
      Michael 
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
×