Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rmaxsg

DMS 1.1 CSS Less NOT working as well as before

Recommended Posts

rmaxsg

Yesterday night i update DMS to 1.1 come across few issue but it didn't happen before i update. 

 

1.Custom CSS Doesn't update immediate. it takes few moment to update. Even is inset to Custom Class in the section. Not sure is bug or what.  

 

2. Ibox Font-Awesome It don't not show on Mobile Android Chrome, But on the Desktop site everything seems fine. 

 

 

Improvement i feel: 

 

Speed of loading editor Much faster and Smooth compare to before. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

1. I have just added custom CSS to the LESS/CSS editor and clicked publish, the saving time was almost instant. Therefore, can you record your issue using Jing, so we cna see what is actually happening.

 

2. Can you provide a link to your site please and also enable PL debug mode please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
rmaxsg

Hi Danny,

    Thank you for help. sorry for the delay. guess you must be super busy with the forum support.

 

I have upload the video.   In this video both site in my local host.  Using some CSS to Target Blog {Continue Read Link)

This is CSS code use for test website:

.continue_reading_link{
    -moz-box-shadow:inset 0px 1px 0px 0px #ffffff;
    -webkit-box-shadow:inset 0px 1px 0px 0px #ffffff;
    box-shadow:inset 0px 1px 0px 0px #ffffff;
    background:-webkit-gradient( linear, left top, left bottom, color-stop(0.05, #f9f9f9), color-stop(1, #e9e9e9) );
    background:-moz-linear-gradient( center top, #f9f9f9 5%, #e9e9e9 100% );
    filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#f9f9f9', endColorstr='#e9e9e9');
    background-color:#f9f9f9;
    -webkit-border-top-left-radius:4px;
    -moz-border-radius-topleft:4px; border-top-left-radius:4px;
    -webkit-border-top-right-radius:4px;
    -moz-border-radius-topright:4px; border-top-right-radius:4px;
    -webkit-border-bottom-right-radius:4px;
    -moz-border-radius-bottomright:4px;
    border-bottom-right-radius:4px;
    -webkit-border-bottom-left-radius:4px;
    -moz-border-radius-bottomleft:4px;
    border-bottom-left-radius:4px;
    text-indent:0; border:2px solid #dcdcdc;
    display:inline-block; color:#666666;
    font-family:Arial; font-size:13px;
    font-weight:bold;
    font-style:normal;
    height:32px;
    line-height:32px;
    width:98px;
    text-decoration:none;
    text-align:center;
    text-shadow:1px 1px 0px #ffffff; }

 

Site A which is DMS 1.0.4 it Works and Site B DMS 1.1.1 it does not update instant like what you say. 

 

Click Here Watch Video

Share this post


Link to post
Share on other sites
rmaxsg

Thank you barman. Still the same profile image as before. 

So what could possibly go wrong for my dms 1.1.1 browser cache? And Now my Website the CSS/LESS totally not work. 

 

It use to work instant on day 1 and day 2. Suddenly CSS/LESS totally not work, no matter what kind code i but it in. it just no working

:startle:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Do you have a cache plugin?

 

It's possible that the older CSS is cached, so the new version isn't loading. If you do have a cache plugin, use its settings to clear the cache.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
rmaxsg

Smart Egg is being long time.  Good to see you again.  No! i didn't install any cached plugin because is local Host Site.  I did test with all plugin is deactivate and clear browser cached. It seem Does not works!

 

  But when create new site i will no have this CSS/LESS Issue.  what can course this issue? Child Theme?

 

Thanks @One Smart Egg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

In that case, it must be a memory issue.  Is the site live? If so, may I have a link?


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
rmaxsg

Apologies my mistake. One of the line of CSS color code have extra #. Course CSS/Less it not working. Sorry About this Rob"] and @[member="Danny. Please close this thread

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

No problem.  I'm happy you were able to find it and to resolve this issue. :D


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

×