Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bartok

Cool Carousel No Longer Working in DMS v1.1 -- HELP!

Recommended Posts

bartok

HELP!!! After upgrading to DMS v1.1 Cool Carousel is no longer working. I am unable to add new slides or edit existing slides. How do I fix this so it works again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
bartok

Knock Knock Clifford P are you there? I purchased your plugin about a month ago and this is the second problem I've had.

 

Ever since upgrading to DMS v1.1 Cool Carousel has been rendered useless. Are you going to provide support or not?

Share this post


Link to post
Share on other sites
TourKick (Clifford P)

Hi bartok. Again, thank you for your purchase.

 

I couldn't replicate your previous issue ( http://forum.pagelines.com/topic/30038-select-this-image-for-option-under-media-library-for-add-new-cool-carousel-slide-not-working/ ), and no one else reported it. Additionally, I never heard back from you. Hopefully that issue is still not bothering you.

 

Starting with DMS v1.1, the way custom post types are registered and used in PageLines Sections has changed. The release date of v1.1 was unclear.

 

I've tested with v1.1.1 and pre-existing Cool Carousel sliders work fine. The DMS Editor options also work. However, adding new and editing existing Cool Carousel Slides via wp-admin is not functional at this time.

 

I will update this forum post once the update is released. It will be soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TourKick (Clifford P)

bartok

 

Version 1.4, just released, should work well for you. Please confirm if it does or does not.

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bartok

Yay! Downloaded and installed the update and it works. Thank you so much for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
TourKick (Clifford P)

Thank you for confirming. Glad you like Cool Carousel. Please start a new thread if you have any other issues or feature requests in the future. Best to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • primetime
      By primetime+
      Hi,
       
      How do I remove the padding? There seems to be a bit of blank space on top and bottom of the image as well as a bit to the right of it. I'm not sure if it has to do with image size. I tried to crop all my images the same size.
       
      http://travelblogfest.com/
       
      Thanks,
       
       
    • Aldo
      By Aldo
      Cool Carousel a plugin for DMS2 that provide alot of features, but issue when viewing the page on a mobile device a link that is associated to one photo will not work.
      I have 4 photos in rotation in the carousel that flip by and the link associated with first photo works fine on a desktop computer buy doe not work on any mobile device.
       
      How can i make this link work on all divices?
       
      Thanks in advance.
       
      Aldo
       
    • jDub
      By jDub
      Hi there,
       
      I'm trying to make the images in the Cool Carousel skew and resize depending on the browser size.  Currently I'm using css height: 100vh, which is giving me the effect I want, however it's taking in account the size of the fixed menu bar and the content I have above it, so instead of resizing the image to the size of the browser, it's cut off and falls below the fold.  You can check this out at http://makaicollection.com/overview/
       
      Any help on how to modify this would be greatly appreciated.  Again, I'd like the full image to be seen above the fold, but resize in height and width depending on the size of the browser window.
       
      Thanks in advance.
       
      Jaime
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi,
       
      I am using the Cool Carousel plugin and the recommended re-order plugin. However, I have realised that sometimes when the page loads it displays another cool carousel slide which is not supposed to display first. Does anyone know why this keeps happening? It would be good to fix this because it's always important for me to load the first slide. My site is: http://www.jawdesigns.co.uk/
       
      Kind regards,
       
      James 
×