Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

marakame

I cannot publish Youtube videos correctly on my blog.

Recommended Posts

marakame    0
marakame

I am using PAGELINES DMS and it seems there is something that is not working well in my blog. I need to publish a Youtube video but it does not appear on the list of my posts, it only appears if I click on it and it takes me to the post. Can someone help me?

 

35o0.png

 

 

Only appears if I click on it and it takes me to the post!

 

wnq5.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

This is because iframe hasn't been added to the allowed tags in your Post Loop section settings. To resolve this goto your Blog page, click edit on the PostLoop section and then in the Allowed Tags field add

 

<iframe>

 

Click publish and refresh, your video should now display.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
marakame    0
marakame

Thank you very much, and I followed the steps you recommended but now I have a major problem. My following your recommendations has caused my whole site to blank out. can you help me with that, thank you very much!

 

Hi,

 

This is because iframe hasn't been added to the allowed tags in your Post Loop section settings. To resolve this goto your Blog page, click edit on the PostLoop section and then in the Allowed Tags field add

 

<iframe>

 

Click publish and refresh, your video should now display.

 

  Thank you very much Danny  I followed the steps you recommended but now I have a major problem. My following your recommendations has caused my whole site to blank out. Can you help me with that, thank you very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jake    74
Jake

Hi marakame - Have you tried removing the code to resolve the problem? Also could you provide a link to your site for us to look at?


Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
marakame    0
marakame

Hi marakame - Have you tried removing the code to resolve the problem? Also could you provide a link to your site for us to look at?

 

Hi Jake If I remove the code I still have the same problem of not being able to post videos from youtube :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

I've tested this out on my local install and it seems to be working.

 

Did you make sure the embed code started <iframe> and wasn't the old <object> embed code? I tested using the iframe code and then placing <iframe> into the allowed tags field like Danny suggested, save the republished and it came out as - http://screencast.com/t/pUL32psn

 

When the screen blanked out did you get any error messages? I'd say try again in case there was an error somewhere, disable your plugins first incase there's a conflict.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • pehja
      By pehja+
      https://pehjaproduction.se/webbdesign/  Video is not showing up in Journey section. Why? I have entered this in the settings 
       
    • stephen2
      By stephen2+
      Hey, 
      I'm using your plug-in Video Slider. Everytime I enter an end time for the video - hit save and refresh - the plugin crashes.  The only to use it again is to deactivate it, delete the affected section and start over. 
      Any ideas? 
      Stephen
       
    • todd@kitetails.org
      By todd@kitetails.org
      HI -   I've been having problems with MediaBox cropping a Youtube video I am trying to embed.   Regardless of the size of the video, the bottom is cropped out. This is also regardless of the "Disable Media Vertical Centering" function and "MediaBox Min Height" settings in MediaBox.   I've been using the "Text and Embed HTML" box to embed the video, using a Pagelines shortcode, [pl_video type="youtube" id="KxJlJ7NbYLY"]   Any possible ideas as to where I am going wrong?   Thanks in advance for the assist!   Todd
    • DanatTLFN
      By DanatTLFN
      Hello there!
       
      I'm a bit panicky this evening as I was just making a quick change to the top half of my page when the DMS decided to stop loading up.
       
      The steps I took before refreshing are as follows: 
       
      Added in a Masthead
      Embedded a YouTube Video into the Video field on the editing panel
      Refreshed 
      Began pulling hair out
       
      After this I went to troubleshoot it and have deactivated all plugins however the problem still persists with all plugins deactivated. I am pretty sure it is a something to do with the Masthead, however not being able to get in and remove that section, makes seeing a solution somewhat rather difficult.
       
      Anyway I shall look forward to hearing your response.
       
      PS. I am running DMS 2 
      GoDaddy hosting
      and 21 Plugins all of which I have mentioned in previous posts.
    • tirsbak
      By tirsbak
      Website URL: www.idphj.dk/e/k2
      Framework Version: 2.1.5
      WordPress Version: 4.0
       
      Helo
       
      I would like to use this trick on my site. But I can't figure out how to get it working. 
       
      http://www.skipser.com/p/2/p/youtube-video-embed-like-google-plus.html
       
      I have a few questions: 

      "First, download and add the following javascript file to the header section of your page."
       
      1) I have the file, but i don't know where to add it?
       
      Next you need to call the "optimizeYouTubeEmbeds" function that will make your YouTube video embeds like the Google+ one. To do that, add the following code just before the ending </body> tag of your page.
       
       
      2) Once again, I don't know where to add the script/code

      I hope that someone can help me :-)
       
×