Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ovidiuav

Show full posts everywhere

Recommended Posts

ovidiuav    0
ovidiuav

Can you please tell me how I can have the full posts displayed everywhere on my blog instead of just excerpts? I prefer to manually insert the <more> tag. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

In the DMS options for the postloop, select the 'show full posts' checkbox in the global options. http://screencast.com/t/p6Y5Z8jtZY5S


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
ovidiuav    0
ovidiuav

Apparently there was a problem and when I clicked the options button for the postloop, it actually showed me the options for the column which it was in, so that's why I missed those settings. Got it working by removing the postloop from the column and putting it back. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Wonderful!  Glad you resolved it.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×