Jump to content


This topic is now archived and is closed to further replies.


Woocommerce compatibility issue

Recommended Posts


I have installed woocommerce but I am getting a serious display issue.  It seems that it is putting in <br> and <p> tags as well as bullets into the site randomly making it not display correctly.  I've removed any plugins and custom code and still no changes.  This is the last thing I need help with before I have a good portion of the site done but I am looking to get this complete and some help is needed.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Hello @outtareach 


Do you have a link to your site? can you show us the pages with the issue on them. 

The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 


Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post

Link to post
Share on other sites

well I created a new page and put the shop on it and then saved it as the homepage and now its working.  Not sure what was the issue but the content loop section was doing something wrong.  I just recreated it again and now it seems fine.  If it happens again I will give an update.  Thanks.

Share this post

Link to post
Share on other sites

OK, keep us posted.

Please search our forums, before posting!

Share this post

Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • bnapoli
      By bnapoli+
      I have Quickshop installed on my WooCommerce section of this website: http://a04.125.myftpupload.com/
      Main Shop: http://a04.125.myftpupload.com/?page_id=1198
      I've having what appears to be CSS issues on the individual product pages. After cleaning up any code accessible from the wp-admin, the page still appears broken. I never tried to customize it, it just came broken like this right out of the box.
      You can see examples of it broken on every single product page, see here:
      Can somebody help?
    • King Creative Design
      By King Creative Design+
      I am setting up a Woocommerce site using PL Framework and Platform 5. I added a hook so the category description appears under the category page titles (on archive pages). However, it also appears under the title on the main "shop" page (which I have renamed "Catelog" page). There is a default description here and I can't figure out for the life of me where it is being generated from so I can change it. Any ideas how to change it or delete it on the main shop page ONLY? The staging site is here - http://16e.117.myftpupload.com/ and the page in question is http://16e.117.myftpupload.com/catalog/
      I have hit up Woocommerce support and they weren't familiar with Platform 5 and recommended I contact you.
      Your help would be appreciated, thanks!

    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • DonRicardoRVM
      By DonRicardoRVM+
      First of all, sorry for my bad english.
      I have a shop with Woocommerce, platform-5 and PL Quicshop, and it´s all OK, but there is a prloblem: in the category page product I don´t get dosplay the bubble "price" when the product is in sale. 
      This is my product category page, without the bubble: https://globosdemar.com/categoria-producto/collares/
      And this is othrer shop with the bubble: https://www.usaprocom.com/product-category/fireplace-systems/
      Somebody knows how solve this?
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.