Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

coachkriswatkins

Ubermenu in header

Recommended Posts

coachkriswatkins    0
coachkriswatkins

Does anyone know how to have the ubermenu in the header will it will not mess with the header image.  I have not been able to do this so instead I have to continually place the menu on each individual page

 

the site is  www.berkmarbasketball.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jake    74
Jake

Hi coachkriswatkins - I'm not sure what you mean by messing with the header image and putting it on each individual page but I know many folks are using it without issues. Have you taken a look at the instructions here? http://sevenspark.com/docs/ubermenu-pagelines-dms


Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
coachkriswatkins    0
coachkriswatkins

If I place it in the header, which would make it automatically appear on every page it does not sit at the bottom of the header image, but instead sits in the middle of the image in my header

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jake    74
Jake

Gotcha. I haven't seen/heard of that issue before so I'd like to try to recreate it. Can you tell me exactly how you've gone about setting up that header image? Is it a media box? Have you added any custom code, any other plugins, etc? 


Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
coachkriswatkins    0
coachkriswatkins

Thanks for the help.....I simply clicked on the header area in the site and uploaded a image.   Then after using the uber menu adapter I tried to place the uber menu in the header but this does not work it sits in the middle.  So on each page I have been placing the menu under the header 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

I don't have access to the UberMenu plugin, so I can not test this for you. However, I have seen other users with UberMenu in their header area. Therefore, can you provide an image as to what is happening to your header image when you add the Ubermenu section ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
coachkriswatkins    0
coachkriswatkins

I have attached a picture, the first one is how I have it with uber menu under the header section causing me to have to individually place it on each page, the second is how it is if I try to place it in the headerPagelines-forum-uber-menu.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jake    74
Jake

Hi coachkriswatkins - My apologies for the delay but I wanted to take a moment to do some testing which I have, and I can't seem to replicate the problem. I downloaded your image and uploaded it to a test site with ubermenu and you'll see here http://d.pr/i/VAof it's looking ok. My thought is that perhaps the problem is caused by the way you've got the header image loaded. I took this screenshot http://d.pr/i/i5kf of the settings I used in the Section Area section, and as for the menu which I just dragged above the menu section. Is that your setup as well?


Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
coachkriswatkins    0
coachkriswatkins

I think I have it figured out, I added the section area and put it there.  I still can't use firebug on my site, it is weird it just go to where it would not work one day, I would like to make the menu flush against header like on a site I designed for my brother   ladybearshoops.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Check you are using the latest version of firebug, also if you've added any other browser add ons lately they might disagree with firebug, so best to check by turning them on/off.

 

If you have the code on your other site and it's using ubermenu you can copy/paste the code into the new site to match the effect.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
coachkriswatkins    0
coachkriswatkins

I have had a few sites where firebug wont work when I am not in the dms editor.  If I log out and try to just use it on the site normally it does not work.  I tried with the google web developer tools as well and it also does not work.  Are you able to use either correctly on berkmarbasketball.com?

Share this post


Link to post
Share on other sites
coachkriswatkins    0
coachkriswatkins

I am not sure what is going on, on my site coachkriswatkins.com firebug works fine, but on other sites berkmarbasketball.com and coachhemi.com it will not open at all.....confusing

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hello kris 

 

Not sure about why it isn't working 

 

I managed to get this working first itme in FF and Chrome http://d.pr/i/BCUL 

 

Try clearing your browser cache etc. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
coachkriswatkins    0
coachkriswatkins

The coachkriswatkins.com website works perfectly fine, I can not get it to work at all in berkmarbasketball.com website.  Even when I try to use the google developer to analyze the site it keeps saying it is pausing

Share this post


Link to post
Share on other sites

×