Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

outtareach

background stretching issue

Recommended Posts

outtareach

I set my background to a specific size yet it seems to be stretching to fill the entire area of the header.  Is there an option to turn this off?  I already gave the header a class and put in the dimensions but it does want to work that way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
A Nerd Apart

Seems that you may have one style overriding another.  I recommend using firebug in Firefox browser and inspect it to see what is going on.  I can assist you further if you give the url to the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi

 

Can you provide a link please and also take a screenshot of the your settings displaying the image you have uploaded.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
outtareach

seems to be working now, cache doesnt always clear and Im looking at it on two browsers and sometimes not getting the same thing.  its correct size now though

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Thanks for letting us know.


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • kyledominick
      By kyledominick+
      Hello All! 
      So I am using PL5 - I am using a child theme with custom fonts loaded in the child's style.css file. My issue arises on mobile devices. If you are to access the site via the home page on a mobile device the custom fonts load no problem. But - if you are to type in any internal pages direct link the fonts do not load. I have a launch for the website in question on Friday this week, the 31st at 7pm CST - I need help!!!! The site address is https://aonsl.com - the site has password protect on it until Friday - you can access the site with pass code kyledominick - all one word.
      Here is the css for the fonts:
      @font-face {
        font-family: 'Another America';
        src: url('webfont.eot'); /* IE9 Compat Modes */
        src: url('webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), /* IE6-IE8 */
             url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/another_america-webfont.woff2') format('woff2'), /* Super Modern Browsers */
             url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/another_america-webfont.woff') format('woff'), /* Pretty Modern Browsers */
             url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/Another_America.ttf')  format('truetype'), /* Safari, Android, iOS */
             url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/Another_America.svg#svgFontName') format('svg'); /* Legacy iOS */
      }
      And as I mentioned - the fonts load properly on mobile if I begin viewing the site from the homepage - and works on desktop across the board both from the home page or starting on an internal page. 
      ANY AND ALL HELP IS GREATLY APPRECIATED!
      Kyle
    • dougalperman
      By dougalperman+
      Hi there,
      I'm a big fan of Pagelines, and have been for years.
      I'm trying to control the size of video embeds and having some difficulty. I see that I can just paste the Vimeo video URL into the post and an embed widget will automatically appear, which is great. But the embed box created is much taller that the video (689 x 1000 pixels) so the content sits in the middle of a tall black box, which looks awkward.
      I tried using the full iFrame embed code from Vimeo, which solved the disproportionate embed frame size (or aspect ratio) issue, but despite specifying the dimensions I want (690 x 388), the videos displayed on the post are sized at 300 x 150 pixels.
      I can't work out how to change either.
      I'm using the latest version of Pagelines Framework (Pro) with the Agency them.
      Any help or advice very much appreciated.
      Thanks,
      Dougal
    • nandorj78
      By nandorj78+
      I'd like to request a section (or that this could be enabled on the background settings of the existing sections) in which we could set a image to stay fixed, just as we can see in the link below:
      http://www.bootply.com/render/100702 (you can see 2 different background images and everything scrolls on top of it.)
      Is it possible to be done without having to code it via CSS every time?
    • Bill Bernat
      By Bill Bernat+
      I've been running into this recurring issue on my company's site since installing Platform 5. Our current site is built originally on Pagelines DMS, and we've been adding new things to the site with Platform 5. Eventually, we'd like to rebuild the site with just Platform 5, but for now, I need it to play nice with DMS.
      We are running:
      Wordpress 4.4.1 Platform 5 5.0.101 Pagelines DMS  2.2.1.1 Our website is http://www.adaptiva.com (screenshots taken on http://adaptiva.staging.wpengine.com)
      Here's the steps that produce this issue every time:
      1. Here's a screenshot of my page built primarily with DMS. The banner section and the menu right under it are made with Platform 5, using the sections "Elements" and "Menus."



      2. Click the "Publish" button on the DMS editing bar. Whether or not I actually made any changes to DMS components makes no difference in this step.
       


      3. Refresh the page.
       


      4. Platform 5 sections are gone and unrecoverable. I've tested to see if it's just the Elements section, but it happens no matter how many Platform 5 sections I have on the page, no matter which sections they are.

      Any help, advice, or fixes would be greatly appreciated. Thanks!
    • Lucas
      By Lucas+
      Hi there! i was trying to increase the logo size and the font size on the Navi Bar. I've already read some other topics about this question, and let me tell you that i'm a little bit unexperienced on this topic. I don't know where exactly i have to insert the CSS code to modify this aspect. Here there is an screenshot of where i'm triying to add the code. Sorry for probably a very obvious question and thank you.

      greetings!

×