Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

erniede

DMS editor stops working with Woocommerce active

Recommended Posts

erniede

I just installed woocommerce on my site -- seems to work, but as long as I have that plugin active, I cannot use the DMS editor -- it does not work at all.  Turn woo off, no problem.

 

I'm using WP 3.6.1, the latest versions of DMS and the latest Faithful theme v1.1.4, with several DMS extensions, see below...

 

Also, if I turn off all plugins except Woocommerce, no joy.

 

finally, I noticed that the icon for the DMS editor changes, whenever the woocommerce plugin is active...  ->strange_icon.png

below is the status screen from woocommerce...

 

 

status.png

 

Suggestions, anyone?

Share this post


Link to post
Share on other sites
joseneas
Hi,
 
there appears to be errors in the installation of your woocommerce plugin.
 
See this screenshot:
 
caeHxaq.png
 
A javascript file was not found and it is useful to WooCommerce.
 
Try to install the plugin again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
erniede

Jose -- I did re-install, using a different file, no joy.

 

I also looked up those two .js files (for copypasta, too - wondered why it didn't seem to work well)... both files in fact exist, exactly as they are listed.

 

Still stuck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

There is no conflict with DMS Visual Editor or WooCommerce, we use WooCommerce on PageLines.com and I have just this moment, logged into the site and the editor was working as intended.

Therefore, can you provide a link to the site in question and enable PL Debug mode please. DMS Toolbar > Global Options > Advanced.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
erniede

Hi,

 

There is no conflict with DMS Visual Editor or WooCommerce, we use WooCommerce on PageLines.com and I have just this moment, logged into the site and the editor was working as intended.

Therefore, can you provide a link to the site in question and enable PL Debug mode please. DMS Toolbar > Global Options > Advanced.

 

Understood - done.   Site is at  http://gpsforhospitals.com  the debug is turned on.

 

BTW, I just uninstalled and reinstalled Chrome. No joy.

 

Please notice also, the copypasta plugin also has a similar error...

Share this post


Link to post
Share on other sites
erniede

BINGO -- I reasoned that everything else being equal, it must be an issue at MY server.

 

I checked with my guys and sure enough, it was due to the mod security rules in place on my server. I had the techs disable the mod security for that specific account.

 

PRESTO. No more errors.

 

Woocommerce is UP. DMS Editor is available. Wheee!!

 

Sorry. got carried away.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Awesome, thanks for informing us that the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Jessica McCabe Lawson
      By Jessica McCabe Lawson+
      I'm building a product catalog site. The featured image is set correctly, but the woocommerce placeholder image is displaying instead. If I click on the placeholder image, the featured image appears, and the featured image works fine as a thumbnail.
      Please view the site here: http://www.directmat.net/product/power-lock-logo-mat/
      Note: I deleted the placeholder image via FTP to see if that would inspire Quick Shop to look for the featured image. No such luck. Please help!
    • mtaus
      By mtaus+
      I'm using Woocommerce in a Pagelines framework. When I build out a product, I'm able to add images in the admin panel and the
      Product Image will display on Shop page, but neither the Product Image nor the Product Gallery will display on the product's dedicated page.
      Shop: https://bendbotanics.com/shop/
      Product Example: https://bendbotanics.com/product/500mg-full-spectrum-hemp-oil-fsho/
      Any help would be greatly appreciated!
    • cdracos
      By cdracos+
      Hello everyone,
      I face a common problem as I can see on relevant topics with quickshop plugin. 
      On Product Single page of woocommerce, i use quickshop as layout. The primary photo of my product doesn't appear on the thumb slider, but the first image is the default placeholder. 
      Need some help not with custom script in the product description for each product. 
      Have a look on my website: http://lillyandsid.gr/shop/camp-things-top/
    • bnapoli
      By bnapoli+
      I have Quickshop installed on my WooCommerce section of this website: http://a04.125.myftpupload.com/
      Main Shop: http://a04.125.myftpupload.com/?page_id=1198
      I've having what appears to be CSS issues on the individual product pages. After cleaning up any code accessible from the wp-admin, the page still appears broken. I never tried to customize it, it just came broken like this right out of the box.
      You can see examples of it broken on every single product page, see here:
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=futaba-14sg-14-channel-2-4-ghz-radio-system
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=gremsy-gstabi-h7-brushless-3-axis-gimbal
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=dji-inspire-1-zenmuse-x5-gimbal-and-camera-unit
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=dji-wookong-m-flight-controller
      Can somebody help?
    • King Creative Design
      By King Creative Design+
      I am setting up a Woocommerce site using PL Framework and Platform 5. I added a hook so the category description appears under the category page titles (on archive pages). However, it also appears under the title on the main "shop" page (which I have renamed "Catelog" page). There is a default description here and I can't figure out for the life of me where it is being generated from so I can change it. Any ideas how to change it or delete it on the main shop page ONLY? The staging site is here - http://16e.117.myftpupload.com/ and the page in question is http://16e.117.myftpupload.com/catalog/
      I have hit up Woocommerce support and they weren't familiar with Platform 5 and recommended I contact you.
      Your help would be appreciated, thanks!
      Michele

×