Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ddyer

need help with home page

Recommended Posts

Jake    74
Jake

Hi ddyer - The site is loading for me but I'm not sure what you intended it to look like or if you've solved the problem. Could you give a little more info on what's gone wrong?


Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
ddyer    0
ddyer

I want change the home page as when I log in the screen shot shows up and wanted to change the home page so all content sits in its correct frame and section.

 

pls see screen shots below

https://dl.dropboxusercontent.com/u/26468237/Screen%20Shot%202013-10-08%20at%2015.42.34.png

https://dl.dropboxusercontent.com/u/26468237/Screen%20Shot%202013-10-08%20at%2015.42.52.png

 

thanks 

 

daryl

Share this post


Link to post
Share on other sites
ddyer    0
ddyer

Jake any advice forgot to @ you in my reply 

I want change the home page as when I log in the screen shot shows up and wanted to change the home page so all content sits in its correct frame and section.

 

pls see screen shots below

https://dl.dropboxusercontent.com/u/26468237/Screen%20Shot%202013-10-08%20at%2015.42.34.png

https://dl.dropboxusercontent.com/u/26468237/Screen%20Shot%202013-10-08%20at%2015.42.52.png

 

thanks 

 

daryl

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Daryl,

 

I believe you have a plugin conflict, so please deactivate all plugins other than ones you obtained from PageLines. If you have a cache plugin, please clear the cache using the plugin's settings just prior to deactivating the cache plugin.

 

Once you've done so, make sure you refresh your browser. If the problem continues, please go to the DMS Toolbar, click Global Options then the Advanced link on the left.  There, you'll find an option to debug (check that), then, generate a debug report and please paste it here.

 

We may need to make some adjustments or possibly reinstall DMS.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
ddyer    0
ddyer

Rob deactivated all plugins and issue is still there I cant even activate or update themes so im unabale to reinstall dms or nicks-base-theme-master. 

 

Fatal error: Call to undefined function pl_add_theme_tab() in /home/sobrand/public_html/wp-content/themes/nicks-base-theme-master/functions.php on line 82

 

Also not sure how to generate debug file once ive ticked the debug box. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
Hi Daryl,
 
I apologise, but what exactly is your issue. Is that when you're logged in you see the following?
 
 
If so, please contact your host and ask them to resolve the issue you have with:
 
PHP Register Globals : Yes (bad)
 
Also, you will probably want to them update your PHP version to something like 5.4 or above, as the later the PHP version the less actually memory DMS requires.
 
Once the above has been addressed, let us know if this actually resolves your issue or if it persists.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ddyer    0
ddyer

Danny the home page wont load within the frame but all the other pages do.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ddyer    0
ddyer

Danny yes only when your logged out that is so there is something wrong with DMS. I to sort asap

ive done the reinstall of dms and fault is still there. 

 

Any advice

Share this post


Link to post
Share on other sites
ddyer    0
ddyer

Jake"] @[member="Danny would it be possible for you to be able to take look at the files if I send you login direct as im behind with getting site done for client. 

 

thanks 

dyer

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jake    74
Jake

ddyer - We're happy to take a look under the hood. Please send and admin login and password with the url to hello@pagelines.com. Let's continue the conversation there.


Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, we've logged into the site (other mods, login details on the desk if needed) and when logged in the homepage is displaying correctly, it's not showing the html display like in your screen shot - http://screencast.com/t/2uuG4vEibjI. Have you managed to resolve the issue since posting.

 

I've checked the css links and they're all compiling fine, there's no draft css or error 500's showing at the current time.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
ddyer    0
ddyer

James B This is the post page and not the home page having issues setting the home page. 

 

Ive looked at the Permalinks and Slug still cant make the home page load on the main url http://thecomedyweekender.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
Can you email me your username and password please and also, do you give me permission to disable all active plugins and make changes to your settings if need be? danny at pagelines dot com

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
Daryl, 
 
I am not able to load your site, not sure if this is an issue with my ISP or your host. However, I have just this moment ran a test on your domain and found that there are over 350 websites on the same server as your site.
 
This means, you're using shared hosting which is really poor. I recommend you contact your host, ask them to move our site to a less populated server, as well as address the Register Globals issue.
 
Once they have addressed this, let me know and I will check again. I will also pass on your details to my colleagues so they can check, as for me your site is just static at the moment.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi when logged in i see the homepage and the news page as exactly the same. The css is loading on both - http://screencast.com/t/CQcB6j86e is it still not loading for you?


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
ddyer    0
ddyer

James B yes both are loading still but how can I stop this from happening and make the home page load?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

You will want to firstly address the Register Globals function on your server, so contact your web host, who are the only ones who can address it. Once you have, see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ddyer    0
ddyer

Danny Ive got my server Register Globals functions changed. Issue is still there could the fault be fixed via ftp as ive had few peeps look at the front end and they say cant see the fault. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
OK, can you try this, as I think I encountered the issue before.
 
Go to Wordpress Admin Dashboard > PageLines > DMS Tools and then do nothing other than click the Save LESS Button. Once the page refreshes, go back to your Homepage and refresh it, see if this resolves your issue.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

OK, I am still having issues connecting to your site, this is an issue on my end with my ISP. So I will do the same again and bring your issue to the attention of one of my colleagues and hopefully get this issue resolved for you.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hello Daryl 

 

When i am logged into your site i see the following on your home page. http://d.pr/i/APgT

 

On Your post page i see http://d.pr/i/kCeL

 

Do you see something very different from this still? 

 

Also, noticed Your PHP version is 5.2, you should try and get this updated ASAP. Latest version is 5.4.2 and about 30 bugs were fixed alone between 5.4.1 and 5.4.2. You can see more about this here. http://php.net/

 

To quote my colleague when looking into this 'You never know what's going on under the hood with the php'

 

First thing to do would be to get the PHP updated to a more recent version. Your hosting provider will be able to help you on this. 

 

please let us know how you get on. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

×