Jump to content
Sign in to follow this  
edhamilton

PlatFormBase - The parent theme is missing error

Recommended Posts

edhamilton    0
edhamilton

after installing 1.1 I still have this error Broken Themes The following themes are installed but incomplete. Themes must have a stylesheet and a template. Name Description PlatformBase The parent theme is missing. Please install the "PlatformPro" parent theme. Please advise

Share this post


Link to post
Share on other sites
edhamilton    0
edhamilton

FYIW I followed the "fix" in the other thread (going into the .css files of the base theme and changing all the capitol P's in lowercase) and it seems to work so far.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

Cool, we're in business then :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
edhamilton    0
edhamilton

It looks like the platformbase file has been updated (and has corrected the capitol P problem) Perhaps you should post a changelog for it so users are aware?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

It's tough to do it with Base, as its just a way to get people started with customization. But yes, we'll figure that out :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×