Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

imagineutopia

pagelines page options page goes to 404!

Recommended Posts

imagineutopia

hi. I have a site that had been running pretty good and is still in dev.

 

however, when I try to go to the pagelines site options page, its not coming up. I get a 404! every time.

 

I tried turning off all the plugins but I'm getting the same thing.

 

404.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Do you have a link to your site please?


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Hi John 

 

Can you send us some admin credentials for your site to hello @ pagelines.com and include a link to the forum topic and we will debug this further for you. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
imagineutopia

alright. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

no probs :) 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Something is definitely up with the site setup rather than PageLines setup - going to http://patandrachelsgardens.com/wp-admin redirects to http://127.0.0.1/?redirect_to=http%3A%2F%2Fpatandrachelsgardens.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1

 

http://d.pr/i/T85R


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
imagineutopia

 I can call the host. what should I tell them? I've got a mystery redirect going on thats causing things to get scrambled?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Are you able to log into the site? Explain the situation and get then to go to  http://patandrachels...ns.com/wp-admin and they should see the problem 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
imagineutopia

alright. I'll try and call them tonight.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Ok - please let us know how you get on 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
imagineutopia

cool. they got it fixed. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Thanks for informing us that the issue has been resolved.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×