Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

hansonexperience

Poppy does not send mail

Recommended Posts

hansonexperience

I installed Poppy and entered the email which it must send the form to but when clicking and entering the details in the form it gives a success message but the mail does not come in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Have you filled out the options for Poppy, under DMS Toolbar > Global Options > Poppy ?

 

Can you provide a screenshot of your settings page for Poppy please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
beardedavenger

FWIW I could never get this to send mail. I even logged a ticket months ago about this. To this day, I still can't get it to work.

 

https://github.com/pagelines/DMS/issues/95


Something big is coming for DMS + photographers.

http://fotostheme.com

 

Nick Haskins & CO - New home for all of my PageLines Store products! 

http://nickhaskins.co

 

Better DMS - News, Tutorials, and Tips

http://betterdms.com

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
hansonexperience

Ok. Thx. Will stop trying now

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jake

Hi hansonexperience - Perhaps check your spam or the manner in which your host handles email. I have used Poppy on several DMS sites and never had a problem at all but I'll inquire with the developer to see if he has any insight on what your issue may be.


Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
hansonexperience

Jake Do I have to setup something on the Wordpress site?

I now have just entered my emailadres in poppy and that is it

Share this post


Link to post
Share on other sites
hansonexperience

Aha now it worked. I changed my gmail to another email account and voilà done!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jake

Wonderful news hansonexperience. Though I'm not sure why it wouldn't work with your other address? But I'm very glad you are able to get it up and running and thanks for checking back and letting us know!


Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×