Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

samer2050

my slider is not moving (no moving to next slide)

Recommended Posts

samer2050    0
samer2050

my slider is not moving (no moving to next slide) , i change all the options  but without and results , any ideas , help please

thanks 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi samer2050

Please, you can try to deactivate all non Pagelines Plugin.


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Usually if your slider in broken then this is down to a js conflict, so as Batman says disabling any third party plugins is the first step to seeing if any of them are conflicting with the slider code.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
samer2050    0
samer2050

not working  :phew: 
i just delete all the plugins but , the slider still not working 

 

thank you

 

any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Can you provide a link to your website please, so we can see what the slider is doing. Also please enable PageLines debug mode

 

PageLines > Site Options > Advanced.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jake    74
Jake
Hi samer2050 - It appears your using a very old version of our software (Platform Pro) that is unfortunately no longer supported. I suggest an upgrade to our latest version, DMS, which will avoid this and likely other future problems. A free version is available for you to test out at http://wordpress.org/themes/dms.

Have you searched the forums yet or checked out the DMS user docs?

PageLines geek, blogging at MyUntangledLife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
samer2050    0
samer2050

but how to install it to the editor on the website ?  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi,

 

Actually, you are using Framework, in the Free version, and should have debug available.

 

The section on your front/home-page is Quickslider, not the Feature Slider.  How many slides have you added to the Quickslider?  How did you add the slides?


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

samer2050

 

Please create a new Admin level user and send the details to robert@pagelines.com.  I will login and look at why this is happening.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
samer2050    0
samer2050

I am now using the new DMS
ok i added a  quickslider  but the dammmmm  slider have no options to edit

how to edit it and upload my slides to it ?? 

​there is no edit options 

 

995501_713372328690902_1345037533_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

It looks like your QuickSlider didn't implement correctly in DMS.  It shouldn't appear as an icon in the template.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

I'm still awaiting the email with the login info, to assist you. Will you be sending that? I'll be happy to see what can be done.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
samer2050    0
samer2050

but how to create a new Admin level user, i don't want to search engine for the procedure
if you please 


debug mode is enabled 

Share this post


Link to post
Share on other sites
greatthingsllc+    0
greatthingsllc

Is there any option to change the default 7 second duration ?   This is too slow for the content I need to display.   Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hello Greatthingsllc 

 

There is no way to change the default speed of the Quickslider. The name Quckslider says it all really - quick to set up and use with limited settings. There are other sliders available within DMS and you can use any slider from the Wordpress Plugin Repository http://wordpress.org/plugins/

 

Please can you start your own topic in future. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
samer2050    0
samer2050

now I have this problem ::: why this things is happened to me  :growl:  :growl: 

[strike.co.nf] [Tue Dec 03 20:05:24 2013] [error] [client 37.16.229.24] Premature end of script headers: index.php, referer: http://strike.co.nf/wp-admin/Error 500: Script Execution Failure Description: The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Most common reasons for returning this error message are:



• File Upload Mode
When you upload Perl, CGI scripts via FTP you should use always ASCII mode. If you get "Error 500: Script Execution Failure" you should check whether your FTP client uses ASCII mode when uploading your scripts, because if it uses BINARY mode to upload your scripts they won't work on the server. The problem caused by wrong upload mode is associated with the way different operating systems handle the "end of line" character. Unix system uses a "line-feed" (LF), Windows uses a "carriage-return" (CR) and "line-feed" (LF) pair. That's why it is very important that you set the uploading mode to ASCII.

• File Permissions
When you upload scripts via FTP the file permissions are set by default to 755. If you get "Error 500: Script Execution Failure" you should check whether your scripts have 755 permissions. Otherwise your scripts have lower level of permissions and does not support execution upon request. The octal representation of the 755 permission is equal to the following textual format: -rwxr-xr-x
Most FTP clients support the CHMOD command which is used for setting file permissions. In case you have set improper permissions to your scripts, use your FTP client and set "Read, Write, Execute" permissions for the owner, "Read, Execute" permissions for the group and everyone else.

• Script Errors
This is the third well known reason for getting "Error 500: Script Execution Failure" upon execution of your scripts. Check your scripts for any obvious syntax or programming errors to make sure your code is not broken.


Remember: When you get a "Error 500: Script Execution Failure", you should always check for any file uploading problems (ASCII/BINARY) and the executable permission settings. Once those are checked and verified, it looks like there is a syntax error or some other problem in the script.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

samer2050 a 500 error could be anything, only way you will find out is to enable WP_DEBUG in your wp-config.php file, or ask your host. As a guess i would say your running low on resources as there are over 1000 sites on your server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
samer2050    0
samer2050

@

 Simon_P

but this happened only with DMS Them  why?
 

any how to avoid it ?

 

 

 

 only way you will find out is to enable WP_DEBUG in your wp-config.php file

how to do this?
 

 

 or ask your host

I already did , they say that they are unable to help the do not provide a  DEBUG

 

 

 

 

As a guess i would say your running low on resources as there are over 1000 sites on your server.

what is the meaning of this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

information relating to WP Debug is here ont he Wordpress COdex http://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress

 

When simon says about 1000 sites on your server he means that you are using shared hosting and there are lots of sites on the same server as your site. 

 

Run you site url through this tool to see exactly how many http://www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

samer2050 i just tried both links and they are working 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

×