Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DonRicardoRVM

I can´t delete the background image of a section.

Recommended Posts

DonRicardoRVM

I think that I have found a little bug. If I put an image as background of a section, using the editor, then, I can´t delete it, and the image is always as background. To put it off, I must put as background one pixel transparent.

 

Sorry for my bad english. I don´t know if it is possible understand me.


Ricardo Royo-Villanova

Agítalo 3.0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

I am unable to recreate this, I have just this moment added a background image to my site, waited until the save icon completed and then clicked published. When the page refreshed, the image displayed. I then went and removed the image by clicking on the X icon, waited for the saving icon to be completed and then clicked publish. When I refreshed my site, the background image was gone.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
DonRicardoRVM

So do I. I must do something bad. Now it´s all ok. Sorry.


Ricardo Royo-Villanova

Agítalo 3.0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Yeah, from the sounds of it, it simply looks as though you didn't wait for the image setting to save, you can see the indicator next to the publish button.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×