Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jamieg270

Mobile menu problem

Recommended Posts

jamieg270+    13
jamieg270

Hi,

 

If anyone can shed light on this. I have a navbar (heavily modified with CSS) in my header, set with a menu I've set up under Appearance>Menu. All good as per the attached screengrab the dropdowns display everything is clickable etc.

 

On the mobile menu however I get an arbitrary subset of my menu items. Some at the top level are missing. Some that are child items in a dropdown, which I anticipated would not appear are actually appearing.

 

I've tried disabling Plugins, no change.

 

Anyone else come across this, any ideas what might be going wrong...

 

Cheers,

 

Jamie

 

In the navbar menu

[attachment=1597:Screen Shot 2013-09-30 at 11.55.27.png]

 

In the mobile menu

[attachment=1598:Screen Shot 2013-09-30 at 11.55.47.png]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

Your Navbar menu and Mobile menu use different menus. Your Fixed Navbar and Navbar menu are set on the options, where as your Mobile menu is set in:

 

DMS Toolbar > Global Options > Layout & Nav, here you should see Primary and Secondary Menu options, the primary is mainly used for your main navigation, where as secondary is used for any sub pages or menus you may want.

  • Like 1

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jamieg270+    13
jamieg270

Thanks Danny,

 

 

Your right, I'm not sure how I forgot that was the case. I kept looking at the Global Options > Navbar instead. I kept thinking I'm sure this didn't happen on other DMS sites I'd been building... ... now I know why!

 

All fixed now, I've set those menus correctly.

 

Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

No problem!


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
    • MissT
      By MissT+
      Is there a way to get the mobile menu to close when you click a menu item that is for an anchor link with the same page?
      Currently on mobiles and ipad the black mobile menu still covers a third or the screen after you have clicked a menu item (that is linking to an anchor link) and it has scrolled to the link / section within the current page. You have to physically click within the page / away from the mobile menu to get the menu and it's black background to disappear.
      Many thanks in advance.
×