Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

evscicats

pagelines_print_js function giving repeated PHP errors

Recommended Posts

evscicats    14
evscicats

I am getting the following PHP error on my website every 2-4 seconds.  My website is http://evscicats.com.  Here's the error:

PHP Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'pagelines_print_js' not found or invalid function name in /wp-includes/plugin.php on line 406

I am currently using DMS 1.0.3 with child theme enabled.   I am not upgrading to 1.0.4 just yet because I ran into some issues with that today which may or may not be related to this error (see the very bottom for the quick story on 1.0.4).

 

I looked at the plugin.php file and here is what is showing at line 406.

	call_user_func_array($the_['function'], array_slice($args, 0, (int) $the_['accepted_args']));

Any ideas?

__________________________________________________________________________

 

In case it's related to the above, this morning I updated to 1.0.4 and installed the Pagelines Pro Plugin v1.0.  Looking back, I should have done some testing to make sure this update was going to be ok, but I didn't and so I installed the theme update and found out I had to also install the Pro Plugin after I refreshed the website.  I installed the plugin and everything appeared to be find and so I went back to doing my job which is teaching.  Then the problems started happening... The update caused the Ubermenu search box to display search result featured images above the menu as list menu items and PHP errors began to mount and eventually my website crashed.  Since the reboot of my database, I deleted the Pro Plugin and rolled back the theme to 1.0.3.  The search problem is fixed and results are now displaying in the content area like normal, but this new problem exists.  Before the update, I wasn't getting any PHP errors.  Could this be related to the above?

 

Thanks for listening and for any support you can give.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

HI,

 

I have a test running 1.0.3 and 1.0.4 and I am encountering this error anywhere. I have visited your website and I am unable to see the error, so where is the error being displayed?

Also can you disable all active plugins and see if the error persists, if it doesn't it's related to one of your plugins. Can you also enable PL Debug mode please. You can do this by going to DMS Toolbar > Global Options > Advanced.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
evscicats    14
evscicats

I'll have to deactivate plugins tonight when my teachers aren't using the site.  TGIF! No school tomorrow so perfect timing to turn off plugins!  We average 7,000-8,000 page views a day so I don't want to cause any issues for users on the front end turning off some of my plugins such as the Active Directory Authentication we use for teachers to login to the website.  

 

I will tell you that the errors seem to be triggered when I click around on the backend/admin side of the site.  I can click around all I want on the front end and the errors don't happen.  I will report either tonight or tomorrow what I find.  Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

pagelines_print_js is in PageLines Framework NOT DMS

Share this post


Link to post
Share on other sites
evscicats    14
evscicats

Thanks Simon_P for that info.  My website is part of a WP MultiSite setup so last night I changed all my websites to DMS that were Framework and deleted Framework from the server.  So far, no more errors.  Still haven't updated to 1.0.4 and the Pro Tools.  Will test that on a separate setup.

 

Thanks guys!

 

Jerrad

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Jerrad, 

 

I just updated to 1.0.4 and added Pro Tools, without any troubles. 


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • SaschaM
      By SaschaM+
      hi
      i wanted to point out at this time, that i am very very very happy with platform 5. (before i used DMS and others) as some ppl talking here some things are not working, i can say the opposite working on my Web:
      1. UberMenu
      is running fine, without shortcodes or "tricks" necessary - it runs out of the box with no problems in a few clicks configured. also further ubermenu plugins 100%
      2. Shift Nav
      As a further extension of UberMenu - also runs fine out of the box with a few clicks. also combine with ubermenu no problem (Ubermenu for normal nav, shift nav for mobile)
      3. https / SSL

      I user commodo instant ssl and everything runs fine (10 minutes installation) - no mixed content errors nothing everything very smooth :-). Google SERPS have been updated to https URLS wihtin 1 day(!)
      4. MaxCDN
      I use MaxCDN for sitespeed as i implemented also video backgrounds. it runs perfect with wp supercache
      5. Nginx
      I also run nginx on my webspace, also with that there a no problems with platform 5. I also use nginx streaming for video files, works perfect.
      For all points there a no functions codes necessary or implement shortcodes - it runs out of the box and makes it easy for everybody, whos a little firm in technical matters. Some guys here in the forum make it really complicated :-)
      I am working with pagelines around 5 years now, and platform 5 / framework 5 is the best tool ever
      BUT i am missing to configure site headlines h1-hx as in DMS possible easy way. It was a great way to make seo sitestructure. now there are lots of empty headlines or headlines or jumped over. in seo this causes errors in sites structure. this should be reworked.
      if you have any questions on pl5 with 1.-5. just ask me here....
      regs, 
      Sascha Mühlen
       
       
       
    • webmktco
      By webmktco+
      I use Ubermenu for client sites and this is the first attempt to work on a PL5 site.
      The issue I'm encountering is that when I scroll the ubermenu sticks to the top of the page (which I want) the content is on top of the ubermenu. 
      Here's the dev site: http://jenningsortho.myddsweb.com/
      Here's a 5 second video clip: http://www.screencast.com/t/TfHO0CObwp0f
       
    • 1pp1k10k4m1
      By 1pp1k10k4m1
      I have a horizontal menu system, using the UberMenu 3 adapter and UberMenu 3 along with DMS v2.1.9.1 and a WooCommerce plugin called Cloud Zoom (for magnifying product photos) (http://www.mrova.com/woocommerce-cloud-zoom/, which seems to use the jQuery lib PrettyPhoto, I'm not a programmer, so I'm not positive).
       
      The trouble is, when I hover over the menu, the photo is displayed on top of the menu, and whatever is on the menu is hidden by the photo. It happens in all major browsers, so I don't think it is a browser issue. 
       
       Here's the code from that div when grabbing it out of Firebug:   <div class="images"> <div style="top:0px;z-index:9999;position:relative;" id="wrap"><a data-rel="prettyPhoto[product-gallery]" title="Euro Wood" class="zoom first cloud-zoom" href="http://fastcarts.davidstellsphoto.com/wp-content/uploads/2014/12/SWF2001.jpeg" rel="zoomWidth:'auto',zoomHeight: 'auto',position:'right',adjustX:0,adjustY:0,tint:'false',tintOpacity:0.5,lensOpacity:0.5,softFocus:false,smoothMove:3,showTitle:false,titleOpacity:0.5" style="position: relative; display: block;"><img width="300" height="300" alt="Euro Wood" class="attachment-shop_single" src="http://fastcarts.davidstellsphoto.com/wp-content/uploads/2014/12/SWF2001-300x300.jpeg" style="display: block;"></a><div style=";z-index:999;position:absolute;width:341px;height:341px;left:0px;top:0px;" class="mousetrap"></div></div> <div class="thumbnails"><a data-rel="prettyPhoto[product-gallery]" title="Euro Wood" class="zoom first" href="http://fastcarts.davidstellsphoto.com/wp-content/uploads/2014/12/SWF2001.jpeg"><img width="300" height="300" alt="Euro Wood" class="attachment-shop_single" src="http://fastcarts.davidstellsphoto.com/wp-content/uploads/2014/12/SWF2001-300x300.jpeg"></a></div> </div> I've also attached a few screenshots and the URL I'm using as an example is: http://fastcarts.davidstellsphoto.com/product/14-euro-wood-steering-wheel/
       
      Thanks!
         
    • j powers
      By j powers+
      I am using the Multi Menu in conjunction with Uber menu. I have a couple questions. 
       
      1. How do I make the logo larger 
       
      2. The Uber menu full width (sub menu) seems to work, but some of the basic Style Generator settings are not,  like colors and font size.  Does anyone know what I would need to do to get the top level menu working if there is an issue how do I adjust the top level menu styles to 
      Increase font size  Change font color  
       
      Thanks in advance 
       
      http://testnew.groupelite.ca/
       
    • AaronS
      By AaronS
      I'm trying to get Ubermenu to work on my site and from what I've read its incompatible with NavBar. I can, however, get it to work with the Simple Nav, but that only shows up in the footer of my page (its disabled currently). I need help finding a solution that would allow Ubermenu to run as my main site navigation and haven't been able to figure it out. From what I can find online this will require me use Nav Classic, and I'm not sure if that's possible in Pagelines.
×