Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jamieg270

Pagelines Framework - Classic Nav dropdown jQuery errors

Recommended Posts

jamieg270

Hi,

 

I'm having a few issues with a site : http://cabaldwin.com/cabco/manufacturers/

 

This is running latest version of Pagelines Framework and Wordpress 3.6.1 and uses a child theme.

 

At the moment the dropdowns on the Classic Nav are not appearing.

 

There are a few plugins (pagelines plugins and some third party) however I have already tried deactivating these which has no effect.

 

In Chromes developer tools I noticed there are several errors showing and they are all to do with javascript associated with the Classic Nav section in the Sections folder of Paglines

 

The site had been migrated by my service provider to a new server recently, which is when this issue arose, so I thought the files might have become corrupted. So I have downloaded a fresh copy of Pagelines from my Launchpad account and replaced the whole Pagelines folder. However the errors keep showing.

 

Any ideas what might be causing this?

 

Thanks,

 

(attached is a screengrab of the errors showing in Chrom developer tools)

 

 

 

Jamie

Share this post


Link to post
Share on other sites
jamieg270

Please ignore this thread.

 

It was my error, I had a script loading that was interfering with the javascript in the CLassic Nav section.

 

Everything is good now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jamieg270

No problem! At least I didn't waste anyone's time trying to troubleshoot an error of my own making... I didn't even need the script, I'd just pasted it in to see if it fixed something else and promptly forgot about it... Doh!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • romanondrasek
      By romanondrasek+
      Hi, I just found that my site is not working - nothing to see what I have activated PL5 tap late (just white screen :-() , I can open just admin site . I tried to activate different template (tventy seventeen) and was working , but not with PL5. 
      could you pls let me know what is the problem ASAP 
       
      the site is : www.myfit.cz
      than you so much
       
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I have a staging site up that I have been working on, and tonight was having PL5 account connection issues:
       
       
      I refreshed, didn't work, so I followed instructions and disconnected and clicked connect to get a new token, and got white screen with the following php error:
      Can someone tell me what I'm doing wrong?  
      https://staging2.imetropol.com/
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • cas45
      By cas45+
      I am running a site based on PageLines Framework 2.5.0. I am making some changes to a current website and managed to find a script that will do what I want.:
       
      $(".vend-cat").each( function() {
          if ( $(this).find(".no-vendors").html() == '' ) {
                 $(this).hide();
          }
      } );
       
      I have tested it on jsfiddle and it works fine. It does however need to be adapted to work with jQuery for pagelines and wordpress. Any help or advice?
       
      Thanks
    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?

×