Jump to content


This topic is now archived and is closed to further replies.


Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array...

Recommended Posts


Website URL: bsociallaw.com
Framework Version: Pagelines Pro (version before DMS...)
WordPress Version: 3.6.1
Details: Error message across top of screen page.


Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/bsocia6/public_html/wp-content/plugins/pagelines-action-map/pagelines-action-map.php on line 61


I thought this was dealt with? Can we please squash this bug once and for all? It has been weeks since it was first reported. It did disappear for a while but now it's back. 

Share this post

Link to post
Share on other sites

Should be fixed http://ge.tt/8AX7Kaq


Hello Bsocial,


Are you still getting these errors after updating the action map plugin? 

The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 


Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post

Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • romanondrasek
      By romanondrasek+
      Hi, I just found that my site is not working - nothing to see what I have activated PL5 tap late (just white screen :-() , I can open just admin site . I tried to activate different template (tventy seventeen) and was working , but not with PL5. 
      could you pls let me know what is the problem ASAP 
      the site is : www.myfit.cz
      than you so much
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I have a staging site up that I have been working on, and tonight was having PL5 account connection issues:
      I refreshed, didn't work, so I followed instructions and disconnected and clicked connect to get a new token, and got white screen with the following php error:
      Can someone tell me what I'm doing wrong?  
    • mrhinsh
      By mrhinsh+
      I have found that many of the components, especially lists, do not work in the Edge browser. 
      For example https://nkdagility.com/ has 6 video boxes that only render in Chrome and do not show in Edge.
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      James Wilson
    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?