Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest

Icons not displaying inline

Recommended Posts

James Giroux+    2
James Giroux

Hey Enrique.  

 

This looks like a great product.  I've got it set up on a site but for some reason the icons are appearing on one line and the label is appearing on a separate line.  Here's a screenshot.  http://screencast.com/t/EP3eokDWE 

 

I took a look at the demo and they seem to be working fine there so I'm wondering if there's something else I need to do in order to get them to display properly.  The site is on stable DMS 1.0.3.

 

Thanks,

 

James.


James Giroux, CEO
Groundwork

Share this post


Link to post
Share on other sites
James Giroux+    2
James Giroux

So, after writing that post, I went and did some snooping.  I thought it might be related to the typography.  It's set at the default font size but when I looked at the demo it looked as though the font weight was stronger.  So, I tweaked the font up a level (from 300 to 400) and that seemed to do the trick.  Everything is now appearing inline.  I've resolved the issue but you may want to look into it in case there's a bug here.

 

James.


James Giroux, CEO
Groundwork

Share this post


Link to post
Share on other sites
tmeister+    38
tmeister

Yeah, 

 

After install the section, actually, any section you should flush the less cache, under Global Settings > Reset > Flush Caches, the styles not always load correctly.

 

This is, i think, a bug, but the ticket was closed ( https://github.com/pagelines/DMS/issues/193 )

 

Best,


Enrique Chavez - Premium DMS Themes, Sections and Plugins.

http://enriquechavez.co

Share this post


Link to post
Share on other sites
James Giroux+    2
James Giroux

Hey Enrique,

 

Have been playing around for a bit now with it.  I noticed the z-position of the images/text is over the fixed navbar which means that the images/text are on top of the fixed navigation instead of under it.  

 

James.


James Giroux, CEO
Groundwork

Share this post


Link to post
Share on other sites
James Giroux+    2
James Giroux

thanks jenny!


James Giroux, CEO
Groundwork

Share this post


Link to post
Share on other sites
tmeister+    38
tmeister

Hi all,

 

The Navbar depth issue is fixed, please update to the version 1.1.

 

Best,


Enrique Chavez - Premium DMS Themes, Sections and Plugins.

http://enriquechavez.co

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny

Please let us know if you still need help with this topic otherwise I will close it in 7 days. Thanks!


Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • wendygordon
      By wendygordon+
      Wondering if it is possible to use posts or custom post types instead of pages.
      thanks so much.
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi,
       
      Thanks for providing this section. It looks great. However, I was hoping there could be a fix for the following annoying issue:
       
      1) On a smaller screen (mobile) please navigate to the following website: http://tslandscapes.co.uk/services/
      2) The 'Design' tab should already be displayed and open
      3) Scroll down to the 'Construct' tab
      4) Click on the 'Construct' tab ***issue*** Browser starts scrolling weirdly and you loose your place on the website
      5) Scroll down to the 'Maintain' tab
      6) Click on the 'Maintain' tab ***issue*** Browser starts scrolling weirdly and you loose your place on the website
       
      Can and is there a way to fix this please? It makes the tabs very hard to use on mobile phones as I keep looking where I am on the web page.
       
      Kind regards,
       
      James Wilson
       
    • wendygordon
      By wendygordon+
      I have noticed that when I use this product on Sub Menu items, if i change the tabs on 1 submenu item, it changes for all of the pages in that submenu.  I want each page in the submenu to have the different tabs. is this possible?
    • jDub
      By jDub
      Hi there,
       
      When I'm using pages for the content of my Selettore tabs, no images will show up on the page.  Instead it's just a big white space.   http://vendettaminingcorp.com/main/our-projects/  (please see Geology tab)
       
      Images will work fine when I use them in the custom layout text space, however if I don't want to use the "sub title" or "media" space, when left blank the default text and image appears. http://vendettaminingcorp.com/main/our-projects/   (please see Location tab)
       
      I've search through the php in the plugin and can not find where to resolve this.  Furthermore, I can not fine the css class where I can edit the custom layout styles on the header (it's to big and I don't want it centred.)
       
      These problems are apparent through out all browsers.
       
      Thank you in advance.
    • davidcosgrove
      By davidcosgrove
      I am using the Sellatore Tabs on a website in development. 
       
      Two screenshots attached - one from the dashboard showing the page and the image embedded (001.png).  The other (002.jpg) shows the page with Sellatore tabs and the image does not appear.  No matter what image I insert into the page, it doesn't show up on the front end.
       
      Please help - thank you!
×