Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CanadianPilot

theme does not display <legend> tag in <fieldsets>

Recommended Posts

CanadianPilot    2
CanadianPilot

Hello,

I'm using iBlogPro4 with WPJobBoard plugin.

 

The theme is not displaying <legend> tags in <fieldsets>.

 

However, it works fine with twentythirteen theme.

 

Help!!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi,

 

Unfortunately, iBlogPro4 is a deprecated legacy product and no longer supported.

 

I'm not sure why those fields don't work. Have you sought support from the plugin's forum?

  • Like 1

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
CanadianPilot    2
CanadianPilot

Hi,

 

Unfortunately, iBlogPro4 is a deprecated legacy product and no longer supported.

 

I'm not sure why those fields don't work. Have you sought support from the plugin's forum?

 

I did seek out to the developer and this is what he said: most probably your theme does not display <legend> tag in <fieldsets> thats why the links are not visible, it is a simple fix.

 

Hopefully, he will send me his easy fix soon.

 

I thought you guys would be a better approach though.

 

Do you think downloading the Grid shortcodes and HTMLblock would fix this problem?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
CanadianPilot    2
CanadianPilot

Hi,

 

Unfortunately, iBlogPro4 is a deprecated legacy product and no longer supported.

 

 

Do I need to upgrade to iBlogPro5 for support? I'm not a developper but I learn fast :) What Do you suggest I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Actually, iBlog5 was a child theme only, for Framework which is no longer available for sale or purchase.

 

Your best bet is getting one of the paid subscriptions for DMS.   I don't know if responsive grid is going to work in iBlogPro4 as the latter doesn't include the Twitter Bootstrap code to make the grid work.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
CanadianPilot    2
CanadianPilot

Added some coding to my css to force display the block on forms. Working now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Excellent!


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • ox_kar
      By ox_kar
      hello friends, contact from Mexico to ask the following:    I have iBlog Pro 4 in my web CulturaMac.com and so far I've worked very well with but acquired one of the most purchased worldwide plugins, his name is Revolution Slider and insert it into my web this plugin does not show me the contents, at first I thought it was plugin problem but it is not. The problem is with iBlog Pro 4 I need help insurance know this plugin if you do not put the link here as well as my website.    Revolution Slider plugin: http://codecanyon.net/item/slider-revolution-responsive-wordpress-plugin/2751380?WT.ac=solid_search_item&WT.seg_1=solid_search_item&WT.z_author=themepunch   My Site: http://www.CulturaMac.com   Help please i wish this plugin in my web   Other question... how can buy or migrate iBlogPro 4 to iBlog Pro 5?   Thanks!   Oscar Soto
    • Tang
      By Tang
      Recent project: migrating my site from iBlogPro4 to Framework 2.4.1 + iBlogPro5 5.2.5 Problem subject: feature design style    some voodoo ist happening here I cannot explain or control. Developing site on localhost created with DesktopServer on my MacPro produces white fonts on black canvas for the default style. (see scrrenshot 001) so far so good.     I'm also having access to the localhost via local network with my MacbooPro and an IP, that DesktopServer gives me. First I saw the exact design as with the MacPro, but then after some hours and refreshing my browser, I suddenly saw this beautiful design with white font on grey canvas + rounded corners, that looked simply perfect for iBlogPro5 style. (screenshot 002) … that's how I want it to look like.     But: The MacPro, where everything  is hosted, on its own display and also over remote screen control,  still shows the white on black feature design, no matter what I do!   I didn't work with framework before – even though I did the translation into German      –, but it seems to me like the white on black feature design is framework pure and white one grey + rounded edges is the iBlogPro5 child theme design for features.   when I activate framework in themes and then back again to iBlogPro5 or …when I change anything in Layout …  white on black feature design is back again on both computers … an maybe after some hours of not doing anything … like last night … the »nice« design comes back on the MacbookPro. Voodoo   Refreshing the browser always gives a short glimpse of the screenshot 002 design … but the white on black version then immediately jumps in and takes the place.    Any suggestions?
    • seoguy
      By seoguy
      Good day all you wonderfully, clever people.

      I wonder if someone would be able to help me with this one.

      I need to use iBlogPro4 for a client (although I have the Framework and pretty much every other Pagelines product)
      I also need to create 3 different pages that only display the 3 main blog category posts. This is of course easily done with the Framework but not with iBlogPro4 on it's own.
      Another reason why I need this in a page is so I can add banners and sections etc to the page that display the cats, which isn't doable, as far I know, for the normal blog categories.

      My question is thus:
      1) can I somehow run the iBlogPro4 theme on the Framework (as I can't change to iBlogPro5 - our agency is using that theme)
      2) is there a way that I could display the category posts on a page in iBlogPro4?
      or is there any other suggestions?

      You don't know how much I appreciate any assistance, so thank you in advance.

      PS: I've looked at all the free WordPress plugins that claim to display cat posts i pages by thy complete strip the css and looks very basic. I need to have it displayed and looked like with iBlogPro4
      --- I'm willing to pay for a solution.

      Thank you kindly,
×