Jump to content
Sign in to follow this  
mattias_simonssonyahoocom

Platform pro and problem with showing settings

Recommended Posts

mattias_simonssonyahoocom    0
mattias_simonssonyahoocom

I installed Platform Pro on one of my sites and it seems that i have problem to view the settings. When I click on Platform Pro - Settings, it shows everything and then it resize it self? I am using WP 3.0.1. :) I start to think that i am doing something wrong. Printscreen: http://www.systemkameraskolan.se/test/platformpro.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

hmm haven't seen that one. Which browser are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mattias_simonssonyahoocom    0
mattias_simonssonyahoocom

Firefox 3.6.10 and Internet Explorer 8. If I remember correct I did have similiar problem with Eco Pro awhile ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns    16
cmunns

It happens in both those browsers? This is stupid question, but do you remember how it was resolved before?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mattias_simonssonyahoocom    0
mattias_simonssonyahoocom

Yes, it happens in both those browsers. I did try now to change to Eco pro and White house theme and they both act on same way when i press Settings. Last time i try Eco Pro I resolved it by changing to another theme, but I relized that i would like to have them and Platform pro running on my sites. :) I am using www.one.com as host for my WP-sites.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns    16
cmunns

Do you have PHP5 running with them? How is their support, will they be able to get you more information on the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mattias_simonssonyahoocom    0
mattias_simonssonyahoocom

Yes, they are running PHP5 and i talk to the support and they told me everything look okay. Its strange since i am clicking on the Platform Pro - Settings, it shows the welcome-window and when its finished loading it resize the visible area. I also restore option to Default on the Settings-page. I did also clear cookies and temp-files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns    16
cmunns

Do you know how to turn debugging on so you can check for errors? You have to change a line near the bottom in your wp-config.php file from false to true.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mattias_simonssonyahoocom    0
mattias_simonssonyahoocom

Well, sometimes things go little bit to fast. I should have try to deactivate plugins and se if something happens. I think I solve my problem now. I have a plugin, WL post manager, from Wishlist Member installed on the site. When I deactivate that plugin, the Setting-page didn??t resize itself. My solution now will be to deactivate and do my change and then activate the plugin again. I will contact Wishlist member and hope that you guys and they can solve the issue. Thanks for you help and I appreciate your themes! /Mattias Sweden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×