Jump to content
Sign in to follow this  
fbrophy

Changing fonts on Platform Pro

Recommended Posts

fbrophy    0
fbrophy

Hi, I'm just getting started putting together a site with Platform Pro. It's my first time building a site so please make the answer dummy-friendly. I would like to change the fonts site-wide to sans-serif fonts: Trebuchet, Verdana & Sans-serif Where do I go about making this change? In the "Text & Fonts" area there only seems to be space for Google Fonts. Thanks, Fiona

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

Hi Fiona, Are you using the Child theme to do customizations? ANdrew

Share this post


Link to post
Share on other sites
fbrophy    0
fbrophy

Hi Andrew, At the moment I'm just working in the main Platform Pro 1.0.9 but I have the Base 1.0.2 in my themes folder and could acivate that. Fiona

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns    16
cmunns

Base is a safer bet, because custom changes won't get over written when we update Platform. Basic non-Cufon/google fonts can be added to the base.css such as ` body{ font-family:trebuchet, verdana, sans-serif; } ` and ` .font-highlight, h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-family:trebuchet, verdana, sans-serif; } `

Share this post


Link to post
Share on other sites
fbrophy    0
fbrophy

Hi Adam, I pasted those two pieces in and it has taken effect. Do I now switch back to editing in the main PlatformPro Theme? I only ask because the navigation changes I made there before switching to base are not showing up in the base version. thanks, Fiona

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns    16
cmunns

I would do it all in BASE to be safe. Copy over any thing you have placed in Platform

Share this post


Link to post
Share on other sites
style    0
style

I have base installed and added the following to the "Custom CSS" "Custom Rules" section and nothing changed:

body{
	font-family:trebuchet, verdana, sans-serif;
	}
	
	.font-highlight, h1, h2, h3, h4, h5, h6  {
	font-family:trebuchet, verdana, sans-serif;
	}

Is there something i'm doing incorrectly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

post a live link to your site and we'll use Firebug to figure out what's going on :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×