Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fpcas9431

External Support Links

Recommended Posts

fpcas9431

Hello there: Once upon a time Pagelines had a page with external individuals who we could hire to do some work on our pages. I used one, and it was great. I have since lost their contact and now cannot find the page link here. Can you help?

 

BEst

Frank

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Frank,

 

If you email me, via robert@pagelines.com, with all the details of the project and your contact info I can pass it on to our manager who can help find you someone.

 

Thanks for your cooperation.  I look forward to alerting our manager about this.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi fellow forum members,
      Is it just me, or has the PageLines staff gone dark? I have multiple open threads with zero response and some have been open for months. As a paying customer, that is pretty frustrating. Does anyone else has made the same experience? Any suggestions on how to get support here?
      Thanks
      Michael
    • greatthingsllc
      By greatthingsllc+
      In Platform 5, Using Framework Section for Content , I have set the hyperlink colors in the CUSTOMIZE section.   However, none of the pages are properly displaying the link colors.   Just defaulting to black, and underline on hover.   I did not see where this would be controlled at the page level or lower
      Site    doritbrauer.com
      Thanks
      Josh

    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      The Nav Pro section on our site venicepride [dot] org keeps breaking. Can someone help us out with why it is breaking or how to fix. Willing to pay. 


    • Thijs
      By Thijs+
      Hi,
      somehow my post navigation won't show up beneath a post.
      Link to the website (Platform 5)
      Also with all plugins deactivated nothing shows up.
      I'd also like to make the post navigation visible on custom post types.
      What should I do:
      Continue to look for a CSS error? Or make a new section with a post navigation? ... ? Somebody give me hint please?
      Kind regards,
      Thijs
       
       
    • John Olsson
      By John Olsson+
      Wierd little problem with the "boxes"-section. Just updated to latest version of all..
      The outline-default-link puts itself behind another container.. or so.. so the top/bottom border won't show, also the left and right box won't show the border on the left side for the left box, and same for the right box, on the right side.
      The padding/margin is ofc on default-settings.. What can this be?

×