Jump to content


This topic is now archived and is closed to further replies.


CSS - styling sections

Recommended Posts


I've created a custom style class 




for a section on my site, and added this CSS to the custom CSS area:


.torahpage-section2 {
  border-bottom: 2px solid #898c91;
border not showing up. not sure why. I hit publish, cleared cache, etc. 

Share this post

Link to post
Share on other sites



Can you provide a link to the site in question and let us know which section is supposed to have this styling.


Also, have you added the custom class name to your sections Styling Classes field ?

Please search our forums, before posting!

Share this post

Link to post
Share on other sites

no worries - cache plugin issue. WOW apparently I don't learn :)

Share this post

Link to post
Share on other sites

No worries.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post

Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      Hi, even though I just got a SSL certificate, I can't get the green padlock to appear due to the following error:
      :A file with an insecure url of "http://yemoonyah.com/wp-content/plugins/pl-section-boxes/check.svg" was loaded via the javascript file: https://yemoonyah.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4 on line 3. The insecure URL may not be directly contained in the script file and may exist elsewhere."
      I figured if I delete and re-install the plugin it might fix the problem but will my boxes on the website still be there? Or do I have to redesign everything all over again if I delete the plugin and then re-install it?
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
    • cstudio
      By cstudio
      I need some help!  I am trying to add a Square booking script.  When I add it to a embed section it crashes the page editor and I am unable to save the page version.  I have tried using different browsers with the same result.
       I can add the script on the backend in the word press content area and get it to show and work, but it look terrible.  A page with in a page.  http://www.zoeanastacia.com/booking/.
      I need help getting the page editor to work properly or to make the wp content section to not look like an 90's iframe.