Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

caspersjan

Store section 404!

Recommended Posts

caspersjan    13
caspersjan

Dear Pageliners, I am looking for a product that I purchased on the store a few weeks prior to the advent of DMS - "Scroll Nav" by bestrag. This Forum doesn't let me specify this particular store product, as it is neither by one of the named developers nor by Pagelines directly. Still I hope you can help. The launchpad legacy store brings up a 404! error page, and I cannot find any place to contact the developer, as all previous communication ran via the store. Please let me know what happened to this and how I can get in touch with the developer. I would like to ascertain if there will be a DMS version in the future. Thanking you, yours faithfully, Jan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

I've just tested the scroll nav file and it's downloading ok from launchpad. Are you using the following url

 

http://www.pagelines.com/launchpad/ to log into launchpad? Or the previous address of launchpad.pagelines.com?

 

All the product links on http://www.pagelines.com/launchpad/ should download fine now.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
caspersjan    13
caspersjan

Dear James, it's true that the Scroll Nav file can be downloaded. I have got it anyway as I have been using it very happily. But if you press on the "Store Link" or "Demo Link" buttons in the Launchpad entry, the links are dead (i.e. "404!"). This means I cannot contact the developer. I am trying to find out if there will be a DMS version - I have a few of his sections, but Scroll Nav in particular I'd encourage him to update. If you can find out anything or give me a contact I'd be most grateful. Yours faithfully, Jan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • jojoking
      By jojoking+
      I have to admit to being baffled.
      I'm trying to embed a video (from my WP media library) within a WP post using the videobox section shortcode.
      The shortcode section popup only allows two items to be configured - the section type, in this case videobox - and a unique id. There's no URL or other parameters such as autoplay or loop which are available within the Pagelines editor.
      Whatever I put in the unique ID makes no difference to what is shown which seems to be a default video with stars or white noise on a black background.
      I assume I need to define this ID somewhere else, or maybe WP has done it for me?
      HELP!
       
      PS This is the page source generated when a shortcode is added within the WP post editor
      <!-- VideoBox | Section --> <section id="videobox_1675853156" class="pl-sn pl-col-sm-12 pl-col-sm-offset-0 pl-sn-videobox" data-object="PL_VideoBox" data-clone="1675853156" data-level="0"><div class="pl-sn-wrap"><div class="pl-sn-pad fix" data-bind="pledit: true" > <div class="video-highlight"><h3 class="video-title" data-bind="pltext: vb_title"></h3></div> <div class="pl-video-box" data-bind="plcallback: { vb_autoplay: vb_autoplay(), vb_loop: vb_loop(), vb_controls: vb_controls(), vb_video: vb_video()}" data-callback="videobox"> <video id="280414138" autoplay loop > <source src="https://www.handinhandmanchester.org.uk/wp-content/plugins/pl-section-videobox/default.mp4?r=280414138" type="video/mp4" /> No browser html5 video. </video> <script> jQuery('#280414138')[0].load(); </script> </div> </div></div></section> </div>  
      If I add a videobox section using the Pagelines page editor the page source generated includes my video:
      <!-- VideoBox | Section --> <section id="videobox_udvu4uz" class="pl-sn pl-col-sm-12 pl-col-sm-offset-0 pl-sn-videobox" data-object="PL_VideoBox" data-clone="udvu4uz" data-level="0"><div class="pl-sn-wrap"><div class="pl-sn-pad fix" data-bind="pledit: true" > <div class="video-highlight"><h3 class="video-title" data-bind="pltext: vb_title"></h3></div> <div class="pl-video-box" data-bind="plcallback: { vb_autoplay: vb_autoplay(), vb_loop: vb_loop(), vb_controls: vb_controls(), vb_video: vb_video()}" data-callback="videobox"> <video id="429558737" autoplay loop > <source src="https://www.handinhandmanchester.org.uk/wp-content/uploads/2017/04/HIHWelcome.mp4?r=429558737" type="video/mp4" /> No browser html5 video. </video> <script> jQuery('#429558737')[0].load(); </script> </div> </div></div></section>  
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      Hi,
      I am having an issue with the Lax sections on Platform 5. I can embed a widget or text box into a Lax section which is really neat, but the image in the background (the parallax image) seems to get stretched and doesn't scale in an attractive way.  For example, the page http://ed6.61e.myftpupload.com/#clients has a parallax section with a woman's face  and I thought is would scale as the browser window gets smaller but the zoom-level never changes. Also, the amount of parallax shift seems more dramatic than what we want. I thought that if I uploaded a shorter image it would scan/scroll less since the height from the image's top to bottom would be less. However, that doesn't seem to have any effect and I am at a loss of how to properly control the way the image is displayed within that box. Any thoughts, tips, or suggestions to get me pointed in the right direction?
      Thanks so much for the help!
    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello Everyone, 
      I think this one is for the pagelines team. 
      I have some trouble with the Adventure section plugin https://www.pagelines.com/product/pl-section-adventure/ that doesn't seem to load in any of the three websites I run using pagelines. 
      I do the setup via the extend platform as usual. It tells me that the plugin is installed and activated but unfortunately it doesn't appear on the page editor.
      I have just tried it consecutively with three websites I own with the same result.
      My intention was to use it with this website: http://launchpadweekend.foundersofthefuture.co/ (free version)
      And I also tried with this website http://foundersofthefuture.co/ (pro license) and this one http://ffactor.me/ (free version). And I have the same problem with each. 
      I would love to see how I could solve this issue. 
      Thanks a lot. 
      Pierre
       
    • dougalperman
      By dougalperman+
      Hi there,
      I'm a big fan of Pagelines, and have been for years.
      I'm trying to control the size of video embeds and having some difficulty. I see that I can just paste the Vimeo video URL into the post and an embed widget will automatically appear, which is great. But the embed box created is much taller that the video (689 x 1000 pixels) so the content sits in the middle of a tall black box, which looks awkward.
      I tried using the full iFrame embed code from Vimeo, which solved the disproportionate embed frame size (or aspect ratio) issue, but despite specifying the dimensions I want (690 x 388), the videos displayed on the post are sized at 300 x 150 pixels.
      I can't work out how to change either.
      I'm using the latest version of Pagelines Framework (Pro) with the Agency them.
      Any help or advice very much appreciated.
      Thanks,
      Dougal
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      What is the right/best way to make a one-page website with PL5? The framework seems to hardcode section IDs without any possibility of changing them. Scrolling to a page section requires the link to use the section ID, ie <a href="#<section_ID>">...</a>. I don't see myself hardcoding weird section IDs in there as this will show up in the address bar.
      Please advise, thanks!
×