Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

atcdomainsolutions

Comment Area Just Disappeared?

Recommended Posts

atcdomainsolutions+    63
atcdomainsolutions

Creating a website and seems that out of nowhere, the comment field has disappeared when viewing one of the dummy blog posts I added.  So weird.  Did the entire "disable plugins", etc and that didn't correct it.  Not sure what happened.

 

Site is at:  http://football258.com/news/

 

Anyone else had this problem with the ability to leave a comment on a post disappears?

 

If you click one of the 3 posts and scroll down, there is no option to leave a comment and initially, it was showing at the bottom of the post.

 

James

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

hello atcdomainsolutions 

 

Can you send your Wordpress Credentials to hello@pagelines.com and i'll have a look into this for you. 

  • Like 1

The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

If you've created a template and added the Comments section to the bottom of the post, did you save the publish the page AND save the template?  Did you click the refresh or recycle link before publishing?

 

Remember, the template used must also be global, if you want to use it for all posts. If set to Local, the change will appear on only the post where you added the comments section. Global means it appears on all posts. 


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
atcdomainsolutions+    63
atcdomainsolutions

If you've created a template and added the Comments section to the bottom of the post, did you save the publish the page AND save the template?  Did you click the refresh or recycle link before publishing?

 

Remember, the template used must also be global, if you want to use it for all posts. If set to Local, the change will appear on only the post where you added the comments section. Global means it appears on all posts. 

Rob, that's the weird thing.  I didn't change or do anything.  I have a normal template I was applying to all other pages and then wanted to use the Home Page layout BUT the comments disappeared before that.  I don't think I have comments but the option to leave comments just disappeared.  Not sure what happened.  The option was there to leave comments and I never added the "Comments" widget BUT weird thing...since you said that, I logged in and tried to drop the "Comment" section at the bottom of one of the post below the social icons...it goes there but doesn't let me open up the editor for the comment box.  I even tried dropping a Media box at the bottom there of the post and it does the same thing...doesn't let me "mouse over" and see the icons to edit or delete, etc.  Not sure what is going on?

 

 

hello atcdomainsolutions 

 

Can you send your Wordpress Credentials to hello@pagelines.com and i'll have a look into this for you. 

Martin

 

I sent my credentials to that email address.

 

James

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hi James - i will take a look for you now 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

James 

As a first step, please can you try to disable all non-PageLines plugins for us. Also clear your cache before doing this and disable you caching too. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
atcdomainsolutions+    63
atcdomainsolutions

James 

As a first step, please can you try to disable all non-PageLines plugins for us. Also clear your cache before doing this and disable you caching too. 

Martin

 

I just went in and cleared cache and then disabled all plugins.  Comment area issue still exists.

Thanks.

 

James

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

James,

 

I still suspect the section isn't being saved in the template.  Also, I am not surprised about not being able to edit the comments section as this section is pulling the form from WP. 

 

Can you kindly provide us with a step-by-step explanation of how you add the comments section to the template?   I don't doubt you, but there may be some missing step and I'll try to replicate from your guide what you're doing to see how it goes on my site.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • BentleyD
      By BentleyD+
      Hi Everyone,
       
      I am having issues with being able to post to my blog with platform 5. Currently when i click publish, it just shows the homepage of MoonBodySoul.com. That is until i open the page editor and change the scope from "All of type: Posts" to "Current Page Only". Then I have to re-insert the menu header as well. This seems like a really dumb process. In past versions of pagelines, I could just post a blog and the menu would be there and there would be no formatting issues. What can I do to fix this?
      MoonBodySoul.com
       
    • tforasiepi
      By tforasiepi+
      How do you move the thumbnail on a blog post?  I need the thumbnails for the blogroll page, but they show up at the top of the actual post page.  Normally, this would be fine, but I've been requested to put it under the blog title.  Any suggestions?
      Thanks.
    • tforasiepi
      By tforasiepi+
      My client is asking for a new blog layout similar to the one found here:  http://blog.perkinswill.com/pokemon-augmented-reality-and-the-future-of-urban-design/ 
      They have a splashy full-width background image overlaid with part of the blog and one sidebar.  The navigation arrows send you to the next post.
      Does anyone know if this is even possible using Framework 5?  If so, can you send me some advice on how to get here?
      Totally stuck!
      Thanks.
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I am using "Pins" for my blog now and I have some problems with the big style of the pins.
      I'd like to have smaller pins, how is it possible to make them smaller?
      Greetings from Germany,
      Tristan
      http://mc1r-magazine.com/blog/
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      Hi would like to have the thumbnail photos on the left side and not on the top of the topic to the blog post. Where can i fix that?
      http://mc1r-magazine.com/blog/
      Greetings from Hamburg,
      Tristan
×