Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Khepri

Revo Beefy Slider Not Working in Safari

Recommended Posts

Khepri

Hey Aleksander or anyone else who knows. Is there a problem with Beefy Slider Sliding in Safari? It seems to work well in Chrome and Firefox but in Safari it just sits there STATIC. Suggestions? Or did I simply miss something. (Totally possible) Thanks for your help in advance.


✔There is no perfect recipe for success! 
✔There is no failure, only feedback. 
✔There are no mistakes, only rainbow bridges to insights and wisdom. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Khepri

Thank you. Sometimes it works and sometimes it doesn't.


✔There is no perfect recipe for success! 
✔There is no failure, only feedback. 
✔There are no mistakes, only rainbow bridges to insights and wisdom. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Khepri

@ahansson89

Thank you!


✔There is no perfect recipe for success! 
✔There is no failure, only feedback. 
✔There are no mistakes, only rainbow bridges to insights and wisdom. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • jeomiland
      By jeomiland+
      Greetings
      I just migrated an old DMS2 site to PL5 at cassClayton.com. If you look at the site on Safari browser, you will see the top nav bar (NavPro) is white, but gets revealed as you start to scroll the page. NavPro is used in the Header section, then a Text section in which I have Shortcode for the Smart Slider3 plugin. Would have preferred to use a PL-compatible slider but found it difficult to get Flick and Impress slider to simply fill full screen, just height of images (they were filling whole screen, hence large black area filling in the rest).
      So seems on Safari that the load order of the plugin may be causing the Nav bar to be overwritten? or something. 
      Hoping someone can help?
      thanks...  (works fine on Chrome, Firefox, even Tor, just not Safari)
    • novusweb
      By novusweb+
      We're seeing an abnormal break in widgets in Safari (El Capitan v10.11.4). 3 Widgets set for 4 of 12 columns each breaks correctly in Chrome and Firefox, but the 3rd widget goes to another line in Safari.
      Screenshot attached.
      Hoping there's a CSS fix you could recommend in the meantime, until an update. You can see this on our home page: www.novusweb.com.
    • ppotent
      By ppotent+
      It seems that whenever media is set to be on the left, there is a problem with the way safari displays them. I used to have boxes with media on left when i was using DMS2, but since PL5, I've had to use only media on top. I know there are a few css suggestions that people have offered, but I'm wondering if such suggestions can't be built into the boxes code for PL5 rather than having to add extra CSS. Otherwise, am really liking PL5 over DMS2.

    • David Shelton
      By David Shelton+
      I use Adobe's Fonts.com for specific branded fonts for our site, and it's working nicely on Chrome and Firefox. However, the fonts all default in Safari. Is there anything I need to look at?
      http://madeintheshadeblindsfranchising.com
    • emilyf
      By emilyf+
      Our new Pagelines site has been up about a month (brianboggschairmakers.com) and so far it's worked fairly well. 
      Reviewing our Google Analytics, however, has brought to my attention that the site is loading exceptionally slowly on Safari, both on mobile and desktop. Average load time for each page is 4-8 seconds, but on Safari, it's over 22 seconds!
      Anybody else have this problem? Any recommendations?
       
×