Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

meanmcbean

Can't Change the Hero Nav colors?

Recommended Posts

meanmcbean    12
meanmcbean

Hi Evan, I PM'd you about this (thank you for this forum link), but I still can't change the Hero Nav colors.  I am using the DMS 1.1 version on a test site and I am in Global Options under the Hero Nav tab.  I don't see where I can change the navbar's  colors.  I don't know what is wrong. I also deactivated all my plugins.  Here are two screenshots of what I see...

 

HeroNav1_zps516a8d3c.jpg

 

HeroNav2_zps6ace3b73.jpg

 

Help??  Thanks.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
evan    0
evan

Hey @meanmcbean,

 

It looks like maybe you're not running the latest version of DMS?  The problem is that those options use a custom slider input and for some reason it's not rendering.

 

Something is definitely wrong though from what I see there as the tab is not displaying properly either.

 

You already confirmed you're running the DMS-ready version of Hero Nav (1.1), so the only other possibility is that DMS is not up to date.

 

Update DMS and let me know what happens!

Share this post


Link to post
Share on other sites
meanmcbean    12
meanmcbean

I just now downloaded the latest DMS and nothing changed.  I deleted the Hero Nav section I originally had, then dragged a new one over, but still I get the same thing - no space to input the color.  I always manage to run into these weird problems.  Any ideas?.

Share this post


Link to post
Share on other sites
evan    0
evan

Just wondering - where are you downloading DMS from?  Are you updating through WP admin or downloading from somewhere else?

Share this post


Link to post
Share on other sites
evan    0
evan

Very strange.  Can you go to updates and update the theme to the latest (1.0.2 ) through wp-admin?  

 

 

Are you running your site in compatibility mode or something? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
meanmcbean    12
meanmcbean

Evan, I updated to 1.0.2 through the WP-admin and now IT WORKS!!!  Thanks for your trouble :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • vikzee
      By vikzee+
      Hero Nav 1.3
      DMS 2.1.9.3
      Wordpress 4.2.2
      I just downloaded the latest version of Hero Nav from my Pagelines account but when I try to upload it to the plugins page it gives me this error:
      The package could not be installed. No valid plugins were found.
      Plugin install failed.
      So I unzipped the package and find that all it contains is a README file.
      Can you send me the latest version (vikzee (@AT@) yahoo.co.uk) in it's entirety or re-load it to the Pagelines site so people who've paid for it can get the latest version?
      Thanks! 
    • AppLEaDaY
      By AppLEaDaY
      Hello.
       
      I did not personally install what I'm trying to fix. I'm working on a preexisting installation of WordPress and Pagelines.
      But when I arrived the problem was already there: just upon posts displaying in the hero nav main menu I get a "Home" link not working,
      due to a anchor completely missing the href attribute.
       
      I made some tests and I noticed what follows.
      The same problem occurs with every plain link I add that hero menu (not with pages), I mean with links showed as CUSTOM Curiously enough I found in a sublevel a link of that kind, it has somehow back in the past inserted by someone else, no me: it works just like it is supposed to do No problem of that kind in a fixed navigation bar (I tried to enable it) I underscore the mentioned problem occurs only when displaying posts, not with pages.
       
      Any clues? Since I'm afraid it may take a too long time to fix this specific problem, I also ask: could you possibly point to what I am supposed to read in order to do without the hero nav bar and use some other navigation bar in the same place of the template?
       
      Thanks in advance
       
       
      Andrea
    • limelight
      By limelight+
      Hello, I'm having a strange issue with the background of my Hero Nav drop-down being "see through". Can anyone direct me on how to make this solid black instead??  Thank you! 
       
      Site URL: http://multicolores.org/ And there is a drop-down menu when you hover over 'About'.
       
       
    • ScribbleGD
      By ScribbleGD+
      Hi there,
       
      Whenever I make changes to the formatting options in the Hero Nav section of Site Settings such as font base colour it doesn't appear to change the look of my nav bar,
       
      Any reason as to why this is happening? Screenshot attached.
       
      Thanks.
       
      URL - staging.scribblegraphicdesign.com.au
       
      Tim
       
    • webmktco
      By webmktco+
      Evan,
       
      I've had issues with making edits to the Hero Nav settings for a while now.  I've been able to work around the issue, but I thought I'd bring this to your attention.
       
      Do you know why this is happening and how to fix it?
       
      Here's the debug info: http://josephfoxdds.myddsdev.com/?pldebug=1

      WP: 4.0
      DMS: 2.1.1
×