Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nucleusmedia

Collapser title and text not displaying properly in edit mode

Recommended Posts

nucleusmedia

Hi there,

 

I purchased Collapser this afternoon to add to a site I have been working on. As you can see in the attached screen shot, the centered title text still shows the lines in behind it. The other issue is the title of the collapser post is over the button on the left instead of spaced properly to the right as in the Collapser demo.

 

I went onto the developer's page and it appears the installation instructions are for Pagelines and not DMS. I've enabled v2 Framework as well and it didn't display properly either.

 

However, when the page is published and viewed in another browser, it displays properly. I spent about an hour trying to figure out if there was something wrong but there isn't.

 

Just a heads up for anyone that encounters this while editing.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

I have moved the topic to the developer's queue.  He will reply as soon as he receives it.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny

I have asked the developer to follow up on this topic.


Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tmeister

Hi test collapse in a clean install on DMS and looks good

 

https://docs.google.com/file/d/0B1f3G3xwv95RVDZHaUtBc205N28/edit?usp=drivesdk

 

Can you please provide more info about your setup? how do you install the section, there is another sections installed.

 

Please let me know


Enrique Chavez - Premium DMS Themes, Sections and Plugins.

http://enriquechavez.co

Share this post


Link to post
Share on other sites
nucleusmedia

Hi test collapse in a clean install on DMS and looks good

 

https://docs.google.com/file/d/0B1f3G3xwv95RVDZHaUtBc205N28/edit?usp=drivesdk

 

Can you please provide more info about your setup? how do you install the section, there is another sections installed.

 

Please let me know

 

 

Hello there, I did the same thing with a clean DMS install as well and it seems to have corrected itself. Not sure what happened. However, this morning when I logged into my website, COLLAPSER is no longer listed under my sections. I installed it via Plugins. Let me know if that's correct for DMS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nucleusmedia

Hello there, I did the same thing with a clean DMS install as well and it seems to have corrected itself. Not sure what happened. However, this morning when I logged into my website, COLLAPSER is no longer listed under my sections. I installed it via Plugins. Let me know if that's correct for DMS.

 

I uninstalled and reinstalled the plug in and found it under MISC however it has a black pagelines logo and doesn't say Collapser unless you mouse over it. I assume there's some work going on in the backend. I have the collapser post working properly now so you may close this. Great add-on!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny

Thanks for the information regarding the images. I will let the developer know. Glad your issues has been solved! :)


Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny

The developer does have the proper images in place. I tested locally and they do appear for me. Screenshot:

 

http://i.imgur.com/FcH5vN3.png

 

You may just need to clear your browser cache. :)


Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nucleusmedia

The developer does have the proper images in place. I tested locally and they do appear for me. Screenshot:

 

http://i.imgur.com/FcH5vN3.png

 

You may just need to clear your browser cache. :)

 

Thanks for the info! Wasn't too concerned about it now that I can find it. I'll clear my cache though :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×