Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

thorstone137

Code added with PageLess only renders when editor is active

Recommended Posts

thorstone137    0
thorstone137

Hello, If I add code to the code editor it will work properly, but if I add it via the pageless field it will only render when the editor is active..


Best Regards! Pagelines = Innovation!

Share this post


Link to post
Share on other sites
evan    0
evan

Hey thorstone137,

 

I'm guessing you probably aren't using the live preview after you enter your code?  This is required to save properly.  After doing that you need to publish of course in order for your updated settings to take effect in live mode.

 

See the DMS demo here: http://pagelines.evanmattson.com/plugins/page-less/demo

 

Follow these steps and let me know if you are still having trouble!

Share this post


Link to post
Share on other sites
thorstone137    0
thorstone137

Thanks, Evan. I guess I missed that part. :) So far, so good.


Best Regards! Pagelines = Innovation!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • faagerritsen
      By faagerritsen
      Hi,
       
      for some reason the pageless css file is increasing the loadtime (file taks 1.6 to 2.8 sec to load). I'm talking about the Pageless file (http://afrankadvice.nl/?pageless=1_1409431991)  Can anybody help me to solve this issue so my site will load faster.
       
      Thanks
       
      Frank
    • clodis
      By clodis
      Today acquire page less, in my demosite not corectly work, if I digit a code esample  background-color:#D2691E;  pageless says ok , when refresh page , Dms says error loading, now I enable pageless.
    • layasamadhi
      By layasamadhi
      Basically I encountered this issue. Every time I refresh the page reappears the PageLines's logo and search box on navi(full). In practice I change the navi(full), hide the search box, replace the logo, public the changes and after page refreshing the disaster. PageLines's logo and search box reappear.    I went crazy for two weeks. I tried to isolate the problem and in the end I found the accused plugin: Page{Less}.   When Page{Less} is off everything works. When active the problem persists.
    • layasamadhi
      By layasamadhi
      I placed the update to DMS2 but I lost all previous css settings.  In practice there is no longer the section for custom the page-specific css, relating to the plugin Page{Less}. Why?   The plugin has been updated to work with DMS2?
    • layasamadhi
      By layasamadhi
      I just purchased the plugin and I'm testing it. Home page everything is ok but all the other pages something strange happens.   The problem is that the css code only works with Chrome.    With Firefox and Explorer doesn't recognize it. Why?
×