Video Background video background not working

4 posts in this topic

trying to see the demo but there is no video.

Share this post

Link to post
Share on other sites

After Upgrading to DMS 1.1.7 Video Background stopped working with my video I used on my page! Hope there will be a fix on this soon!

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • Can I remove the play button that appears on canvas area background images on mobile?
      By crose+
      I am using the Canvas Area section at the top of my site. I have a video playing in the background, which works really well on desktop. But on mobile video doesn't play without user interaction, so I have a static image in place as an alternate image. However when viewed on a mobile device there is now a play button over the static image that does nothing. This didn't use to happen so I imaging it is due to an upgrade. But this is really bad UX. Is there a way to remove it?
      Here is the site:
      Thanks in advance.
    • Revslider - Background Clickable
      By jacobtippett+
      I am trying to get the background image of the Revslider to be clickable and redirect to a link.
      Does anyone know how this is possible?
    • background
      By martinjrob+
      I am having problems in figuring out how to make the sections transparent so it shows 1 background color, Image.
      I have made all sections with no background colour as it suggests in pagelines docs
      this is the domain name and this is how i would like it to look
      Any help will be much appreciated. 
    • Video Background
      By Matt C.+
      So I used to use the Video Background extension that was offered here on pagelines, but until recently it continued to function.  Yesterday however it ceased to work and since it has been removed and no longer supported I've been forced to find a new way to show the youtube video that used to be on my background.
      I know that there is the option to upload videos for background, needing both an mp4 and ogv version.  However, since this is a youtube video I don't have any source files to upload.
      I have since turned to using the mb.YTPlayer wordpress plugin.  It seems to be working just fine on its part, as you can see a sliver of it playing just below my footer.  My issue though it that it doesn't show up behind my main body content.  Now it was my understanding that the backgrounds were defaulted to transparent in DMS2 and that this shouldn't be happening.  I've tried several CSS transparency codes to no avail, so my question is how am I able to get the video that is showing up right beneath the footer in other areas?  Either on a section by section basis or for the entire body?
    • Powerloop layout w/ video
      By clj182+
      I'm having trouble getting my Powerloop layout the way that I want...
      I'd like to have the same layout as the question below but instead of an image I'm using video.
      I have my media shortcode above everything but the title is still above it in my page and when I inspect it.
      My settings:
      [powerloop_title class="plHtxt" align="center"] 
      [powerloop_content class="plHContent" align="left"]
      [powerloop_author class="plHauthor" align="left"] | [powerloop_date format="F j, Y"]
      Another problem I am having is that I cant create space between the video and the content..If i add padding or an margin to my content class it adds that spacing to the video as well.
      Any ideas on how I can fix this?