Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

wwconsult

Quickslider makes content shift 1px

Recommended Posts

wwconsult    0
wwconsult

Hi, i've used the quickslider on each side of a two columns and when the images change the content in between shift 1px to the left or right.

Visit this site to see what i mean (just wait for 7sec to see the change): http://www.fotballhore.no

 

and it only happens when use the slide function, not fade.

 

Why is this happening, annoying for the readers of course. :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi  wwconsult

Please, you can try add to the "Custom Code"

 

.row .span8, .row-fluid .span8, .editor-row .span8 {
    width: 66%;}

 

Your width is 65.9574%, 1px

;)


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
wwconsult    0
wwconsult

Hi  wwconsult

Please, you can try add to the "Custom Code"

 

.row .span8, .row-fluid .span8, .editor-row .span8 {
    width: 66%;}

 

Your width is 65.9574%, 1px

;)

 

Thanks for the tip, but unfortunally it didn't work... :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

I am not seeing the issue, the slides switch without any shift in content.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
wwconsult    0
wwconsult

Hi,

 

I am not seeing the issue, the slides switch without any shift in content.

 

Seems to be in Chrome only. And it looks like s*** in Opera... Opera isn't meant for DMS i guess...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Your site looks exactly the same in Opera as it does in Chrome. http://cl.ly/image/1A1Y2Z3g3s1l

 

Can you install a free app called Jing and record the issue, then provided us with the link to the recording.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
wwconsult    0
wwconsult

Got the latest version of Opera, and it looks like the image below. But check in Chrome with the glitch that i initially asked about.

(Sorry for the big image) :)

 

screenshot_opera.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Can you provide a recoding using Jing please, as I am unable to see what the issue is. I have viewed on both Opera and Chrome and not using any issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
wwconsult    0
wwconsult

Can you provide a recoding using Jing please, as I am unable to see what the issue is. I have viewed on both Opera and Chrome and not using any issue.

 

Ok, i'll do that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • triggerfish
      By triggerfish+
      I am stumped here, The Mega menu drop down menus are going under the Quickslider.
      I have tried the Z-index with no luck..any ideas here would be greatly appreciated.
      http://randbplumbing.ca/slider-test-3/
       
    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I received our monthly Alexa report, and it pointed out that there were missing alt tags on EVERY page on our site. Upon closer inspection, it looks like the QuickSlider which is used for the scrolling banners at the top of the site doesn't bring in the alt tags. Recently, you made a change to the RevSlider to allow images to have "alt" tags. Can you do that for the QuickSlider too?
      Thanks.
    • selmakdesign
      By selmakdesign
      Hi!
      Could really use some help on this one:
      How can I customize the navigation in the quickslider?
      The navigation (previous and next slide) is a font awesome icon which looks like a simple grey box.
      1. I'd like to replace this with custom arrow images?
      2. Is it possible to also add to the navigation: first slide/last slide?
       

    • pehja
      By pehja+
      Hello!
      I am getting pretty tired of things that does not work as it should in DMS. Now it is impossible to have a two column footer with quickslider as one of the items. Take a look here http://pehjaproduction.se/kulingen/
      I have tried three column, two column, no column. nothing works. 
    • saur0
      By saur0
      Hi, i'm in the process of building a site for a client, but the the dropdown part of the navbar is going behind the quickslider section. Ive tried removing and re-adding the sections but it doesn't changes anything. I've  never had this problem before when using these sections. 
      The Navbar is in the headder and the quickslider is on the main page. The site is http://tvfrom.net
       
×