Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

batman

Fixed Navigation Bar effect

Recommended Posts

batman
Hi all
I've lost the edge effect on the navigation bar  to
(DMS 0.96 and WP 3.6), I have now only grey shadow
 
which can be seen in 
(DMS free and WP 3.5.2)
 
I disabled all plugin and I deleted all CSS codes, without succes.
 
I have no rush in the answer, I'm just doing tests
 
Thanks in advance.

Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman
I do this to make a test
1. I install two fresh local host dms 0.96 WP 3.6 and WP 3.5.2 (occurs in both the same)
2. I import the .json file for mac-fotografia.com.ar
3. I have not any plugin
4. I remove all my CSS code
5. I remove the sections one by one form my "new template"
6. I clean my cache browser each time
7. I delete my personal template
 
8. Finally when I reset global site options to their defaults.
 
The Navigation effect appears
 
I don´t understand what´s happened but I'm trying to see if I solve it myself, if someone proposes  a prove..... I'm all ears.
:geek:

Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi there

I resolve my newbie issue....

 

After reset global option (8), I make this:
 
I choose "Default" as a new template
I remove all sects from this
I add a Rev Slider to template
I add a Hero below
I add a Flipper below
I add another Hero below
I add a Column below
I add a text box into Column 
I add Highlight below
I add a iBox below
I add a MediaBox at footer
I add a simple navebar at footer
I save this a new template (name: batman)
I go to category and add four
I create a new menu
I add the four categories 
I create a new menu with the four categories (foros)
At fixed NavBar select the new menu (foros)
I set the page with the new template 
I add a new page "blog" (PL template: default)
I add a near page "home" (PL template: batman) 
I set a front page "home" 
I set post page "blog"
I add the two page at menu
I add a new plugin "WordPress Importer"
I export all content from mac-fotografia.com.ar
I import all content
 
I take note at all to find the issue
wpml_mail.gif
 
I go to take a coffee and .....
 

I discovered that

 

I select at "Fixed NavBar Theme" the "Light Grey"

I select the "Base Color" and the color effect appears .

 

:fpc:

Very stupid on my part, sorry for the topic.


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
rmaxsg

batman i love the way you design your website. is really nice.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi @rmaxsg

Thank you very much !

:)


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Liv Kundalini
      By Liv Kundalini+
      Hi -
      Pulling my hair out over here, and would love an assist!
      Site I am building, http://www.livkundalini.com/home, has a problem with the submenu items in the nav not appearing. 
      If anyone wants to see what the Nav should look like, feel free to look in the footer on the left hand side.
      Have tried disabling Pagelines and using the twentyseventeen theme, but problem persists.
      Saw this error (pasted at the bottom of this post) displaying in the inspector, and saw discussion of Jetpack potentially being a culprit. Disabled Jetpack, but the problem persists.
      Had the hosting company even flush the server-side cache, but no avail.
      Any thoughts? Please? It's the only thing keeping me from launching this site!
      Many Thanks,
      Todd
       
      WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403   O @ (index):7
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
×