Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GOTO11

Bugs in Events Section (please help)

Recommended Posts

GOTO11    1
GOTO11

On this page: http://www.goto11eve...stratie-select/

 
I try to put in  single event short codes
 
This is the first short code:
 
[event_single id="5472" b1-type="info" b1-link="http://www.goto11eve...mpstartyourlife" b2-link="http://www.goto11events.nl/registration" ebid="7784643077"]Balls and Bullets![/event_single]
 
1. I do not see the button title 'Ball and Bullets' for instance?

 

2. The eventbrite form doesn't show up

 

3. How can i get the title for button two? (and all the other attributes?)

 

4. b1-type="info" has no effect.

 

5. If i remove the bi-link the first button keeps directing to that url (tied to the post id  i guess)

 

Anyway..  on my computer nothing has a effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
GOTO11    1
GOTO11

So Nick, if i understand i correctly the dates-icons bar with the blue hover are intended to be used on the /events page?

 

Hope you can help me with that short code thing

 

Thanks!

Frank

Share this post


Link to post
Share on other sites
GOTO11    1
GOTO11

How about the shortcode issue?

 

 

On this page: http://www.goto11eve...stratie-select/

 
I try to put in  single event short codes
 
This is the first short code:
 
[event_single id="5472" b1-type="info" b1-link="http://www.goto11eve...mpstartyourlife" b2-link="http://www.goto11eve...nl/registration" ebid="7784643077"]Balls and Bullets![/event_single]
 
1. I do not see the button title 'Ball and Bullets' for instance?

 

2. The eventbrite form doesn't show up

 

3. How can i get the title for button two? (and all the other attributes?)

 

4. b1-type="info" has no effect.

 

5. If i remove the bi-link the first button keeps directing to that url (tied to the post id  i guess)

 

Anyway..  on my computer nothing has a effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
beardedavenger    158
beardedavenger

I was looking at your site last night, and it was working. YOu had like 8 events put up with the single event shortocode, with no issues that I saw. I tested here, and there are no issues with the shortcode. NONE. The demo, has the same shortcode, and there's nothing wrong with i there. 

 

http://screencast.com/t/QA9xCwYt7N

 

That's the code. As you can see, there's nothing wrong with it.  The green button will ALWAYS link to the event. That's what it was designed to do.

 

PLEASE read the instructions. It's either Eventbrite OR Gravity Form, not both.

 

Also, PLEASE review the documentation again. That shortcode, is wrong.

 

[single_event]

 

That's it. There is no text in the middle with a closign shortcode tag. The demo doesn't display this at all, and every attribute is documented.

  • Like 1

Something big is coming for DMS + photographers.

http://fotostheme.com

 

Nick Haskins & CO - New home for all of my PageLines Store products! 

http://nickhaskins.co

 

Better DMS - News, Tutorials, and Tips

http://betterdms.com

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
GOTO11    1
GOTO11

I'm very sorry for this whole thing but;

 

I do read all the documentation very thoroughly. Hours in fact. Testing and trying. All the things you say about what's in the documentation are clear to me.

 

I'm not a professional developer but i have some understanding.

 

 

Please consider that not all your documentation is that clear. Also your video is so speedy.

 

the change to miss something is really big. ;-)

 

 

Also, due to my extensive study of the working of this plugin you found two real bugs.

 

 

I do understand the basics of short codes but i do not understand the LOGIC of this particular short code;

 

This is what i do understand that in the grammar of a short code 

 

1. 'Balls and Bullets' suppose to be the TITLE of a button, right?

 

[event_single id="5472" b1-type="info" b1-link="http://www.goto11eve...mpstartyourlife" b2-link="http://www.goto11eve...nl/registration"]Balls and Bullets![/event_single]

 

Why does it not show up?

 

2. And how can i name / define the second one? 

 

 

It is a mystery that this code is working with you.

 

Here on my computer it is not working AT ALL as you can clearly see.

 

Thank you for your patience Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites
beardedavenger    158
beardedavenger

[event_single]

 

This does not look like your shortcode! lol. Stop putting stuff in the middle. lol

 

WRONG

[event_single]stuff[/event_single]

 

RIGHT

[event_single b1-label="label"]


Something big is coming for DMS + photographers.

http://fotostheme.com

 

Nick Haskins & CO - New home for all of my PageLines Store products! 

http://nickhaskins.co

 

Better DMS - News, Tutorials, and Tips

http://betterdms.com

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
GOTO11    1
GOTO11

Well THANK YOU lol

 

...i've worked with Salutation shortcode and that worked like that.

 

So i just learned another convention?

Share this post


Link to post
Share on other sites
GOTO11    1
GOTO11

and optimize press

Share this post


Link to post
Share on other sites
GOTO11    1
GOTO11

OK, that's why there was only ONE piece in the documentation.

 

Due to that i guessed the other one

 

Thanks for your help

 

Frank

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
    • jagipson
      By jagipson+
      Having a problem with an EVENT Post from Caledarize It. The Calendar page looks fine but when you go into the event itself the layout gets all messed.
      The Event calendar works fine and when you click on an event the page only works if you select only for "This event". The page needs to be for All events so they all look the same.
      Looks like conflicting code maybe?
      Events Calendar Page: https://tri-state-new-jeffgipson.c9users.io/events-calendar 
      Events Single Page: https://tri-state-new-jeffgipson.c9users.io/events/new-test-event-20/
       
      @Danny @Simon



×