Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rambman

DMS stylesheet missing

Recommended Posts

rambman

Hello, I just installed the latest version of Wordpress 3.6. and version 2.4.4. of the Pagelines framework just before I tried to install the free DMS to have a look on before purchase. My problem is that either way I tried to install DMS I get an error saying something like "broken theme. stylesheet is missing. themes need to have a stylesheet and a template installed". On my screen it looks this way:

 

Beschädigte Themes

Die folgenden Themes sind installiert, aber nicht vollständig. Themes müssen ein Stylesheet und ein Template haben.

Name Beschreibung dms Es fehlt ein Stylesheet.

 

Waht is the problem and how can I solve it? couldn't find a similar post.

 

Thanks in advance for your replies.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Where did you download DMS from and how are you installing it ?

 

Can you also provide a screenshot of your issue, if you have your Dashboard set to German, can you disable this and put back to English if possible please, just to make it easier for us.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
rambman

Hi Danny and thanks for your reply.

 

I downloaded DMS directly from pagelines.com (Get DMS now. It´s free!) and extracted the .zip-file. I then uploaded the DMS folder to my server and got this message in themes of my Wordpress dashboard:

 

http://screencast.com/t/Sop74u6f8

 

Same happened when I was installing it through Wordpress using the .zip-file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Okay,  unzipped, the DMS.zip file will let you save a dms folder to your desktop.

 

FTP into the site, then navigate to wp-content/themes and if you find a dms folder there, delete it

 

Once its finished, upload the dms folder from your desktop to wp-content/themes.  When it's finished, you should have wp-content/themes/dms

 

Browse to Dashboard > Appearance > Themes.  Activate DMS.  It should be there awaiting activation.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
rambman

Hi Rob,

 

All that´s what I´ve done. I uploaded the DMS folder that I got from the zip file via FTP and got the information in my screenshot. Then deleted the folder and tried installation using the zip flie via dashboard > appearance > themes. Same happened. I tried it several times.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you take a screenshot of your FTP client, showing us your dms folder please.

As I am unable to recreate your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

The style.css file is there? Not sure what the issue is, maybe an issue with your installation. I would recommend installing DMS again. If the issue persists, download a free copy from PageLines.com and try again.

 

Also can you take a screenshot of your themes directory please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
danieldynasty

Hello,

 

I had the same problem. I solved it on my own. It's a temporary fix since I don't know what will happen if I were to update DMS etc..

Here was my email to DMS Support:
 

I did some troubleshooting on my own. It seems the problem is solved by adding the line below to Custom Scripts (header html):

<link rel='stylesheet' id='pagelines-draft-css'  href='http://example.com/hello-world?pagedraft=1' type='text/css' media='all' />
 
But that does not work for some reason, Chrome displays the CSS code but Firefox displays the Hello World page. So I copied the CSS code from Chrome and created a new .css file called "hello-world.css" and uploaded that to my webserver. Then I linked to it instead of /hello-world?pagedraft=1, resulting in the code below that solves the problem.
<link rel='stylesheet' id='pagelines-draft-css'  href='http://example.com/hello-world.css' type='text/css' media='all' />

I still don't know why the problem exists, but I found a workaround temporary solution. Please advise on how to solve this problem correctly.

 

 

Hope this works for you as it did for me. DMS was useless until I found this fix..

Share this post


Link to post
Share on other sites
rambman

Hello everybody,

 

taking the screenshot of my themes folder I stepped on the problem. I uploaded the DMS folder as root not as the user of the website. So now I deleted the folder as root and logged in as user to upload the DMS file again. Now the "DMS theme" appears in my dashboard. Issue solved. Thanks a lot guys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×