Jump to content
camaran

[PL_CHILD_IMAGES] not work

Recommended Posts

camaran

in my child theme the [PL_CHILD_IMAGES] shortcode not work, why? i must redefine it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Can you show where you have been using it please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
camaran

in global option, site images

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Yes, I understand that but can you take a screenshot of how you're using it please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
camaran

[PL_CHILD_IMAGES]/footer.png and i have my child theme active

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Update, I apologise but your shortcode is incorrect, there is no such shortcode called [PL_CHILD_IMAGES]

 

But there is a [pl_child_url]

 

http://cl.ly/image/1y460q2x0K2T


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
camaran

Update, I apologise but your shortcode is incorrect, there is no such shortcode called [PL_CHILD_IMAGES]

 

But there is a [pl_child_url]

 

http://cl.ly/image/1y460q2x0K2T

also this not work

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I have provided a screenshot with it working, therefore it does work. You most likely have your images in the wrong place to where the shortcode/url is pointing.

Or your child theme is set to:

 

Template: pagelines

 

Instead of

Template: dms


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×