Jump to content

Recommended Posts


I'm using Framework Version 2.1.6 and when my "Morefoot Sidebar" is enabled my background "Site Background Image" disappear from my website. If I turn off my "morefoot sidebar" my image background back to normal life. 


Any help?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Firstly, Framework is on version 2.4.4.


Update and likely the issue will be resolved.  And please, keep your site, plugins and WordPress up to date.  That's incredibly important as hackers will look for sites with older versions that may have security vulnerabilities and attack your site.   Won't you feel silly if you wake up one morning and discover your site is gone only because you didn't click an update option?

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • Sparkblender
      By Sparkblender
      I'm having problems defining one repeating background image to show across all my regions.
      This is what I did:
      I've defined a background image in the "Site Settings" --> "Color & BG".
      Despite this, why does my page show a solid background instead?
      See this: http://screencast.com/t/59DKUthL
      The Fixed Region's options offer the possibility to specify background options as well.
      I specified "No background" as a Background Theme, assuming that this would take the default site settings instead.
      See this: http://screencast.com/t/FRYzWOxqGM2N
      I tried selecting other Background Theme settings, but none of them produced the intended result.
      Please help.