Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

charrabennett

Tabber Section causing Errors

Recommended Posts

charrabennett    0
charrabennett

First when I installed this I got a fatal error

Then I refreshed Pagelines and got another entire set of errors (see attached screenshot)

then I refreshed again and got a smaller set of errors. (see attached 2)

 

Rather than explain the errors I took screenshots for you.

 

Your advice oh great one.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
beardedavenger    158
beardedavenger

Looks lke it might have installed wrong. Where did you install it? What version do you have?


Something big is coming for DMS + photographers.

http://fotostheme.com

 

Nick Haskins & CO - New home for all of my PageLines Store products! 

http://nickhaskins.co

 

Better DMS - News, Tutorials, and Tips

http://betterdms.com

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
charrabennett    0
charrabennett

I deleted it via FTP and reinstalled it.

 

I have version v1.0.5

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • dreamsight
      By dreamsight+
      Hi Nick, my knowledge in css is enough to get me by but every now and then i hit a wall - this time it's the blue hover color on the tabs? I've got everything in the tabber looking how i want through the CSS but can't seem to change the hover color (blue), look forward to hearing back!
    • erin-wsk
      By erin-wsk
      I use this section quite a few places and all my sites, the first tab/page is open on loading. That is currently not happening on my site. I've tried disabling plug-ins and it's still not helping. Any thoughts/help? Thanks!
    • glynt
      By glynt
      HI all,
       
      I have made a hideous mistake.... I noticed a new version of a section that I have (tabber) so I downloaded it.  I tried to upload the new version and received the message that the folder already existed.  So I deleted the folder through my FTP and I uploaded it again.  This time I got the message that it had installed correctly but it is not available in my 'your added sections' and is not working on my site.  I've tried 'refresh store' and I've refreshed my cache but it is not there...
       
      Can anyone help me get it back??
       
      Thanks,
       
       
       
      Glyn
       
      (pagelines framework 2.4.1)
    • dreamsight
      By dreamsight+
      Hi Nick, Tabber is a great addition to various sites i've worked on so far. On this one however (http://stretchactivities.com/WP/where-we-teach/) i've noticed there is a large amount of spacing below the first two tabs that for some reason is below the footer? i've looked at the pages its pulling the content from and they have the correct endings 

       
    • glynt
      By glynt
      Hi Nick,
       
      I am using Tabber very successfully on one part of my site but I am having problems on another (http://benidorm-selections.com/map/)
       
      This page has a different map on each tab.  However, the maps don't load properly until I open up firebug or web inspector then they load...
       
      Can you suggest a way to fix it?
       
      Many thanks,
       
       
      Glyn
       
×