Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ovidiuav

"Add Comment" link not working correctly

Recommended Posts

ovidiuav

Hi! There's a problem with the "Add Comment" / "# Comments" links, they seem to link to POST/#wp-comments, which doesn't scroll down to the comments section after loading a post. POST/#comments, however, works as it should. I assume this is just a bug that will get fixed in a future update, but in the meantime, where do I look to edit the link so I can make it work properly?

 

Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Glad it worked!.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • werdnags
      By werdnags+
      I know this does not have anything to do with Pagelines directly but this is happening on my PL5 site.  At the bottom of my blog posts I have put the Facebook Comments Plugin and it works well but when people are leaving comments they are the same for every post.  Does anyone have any idea on how to solve this so the comments are for the post they are on.  Does that make sense? Ha!
      Thanks for any ideas folks.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
×