Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

barrybrekhus

non-responsive

Recommended Posts

barrybrekhus+    0
barrybrekhus

I've been able to install dms but none of the editor buttons respond consistently. I've finally been able to activate my subscription and can sometimes open the add sections tab but nothing will open to allow placement. sometimes global setting will open but most of the time nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
navigador+    6
navigador

I've been able to install dms but none of the editor buttons respond consistently. I've finally been able to activate my subscription and can sometimes open the add sections tab but nothing will open to allow placement. sometimes global setting will open but most of the time nothing.

 

You are using the latest version of Chrome to use the visual editor?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Yeah, this has to be related to Chome and your addons/extensions, can you try disabling them and see if this resolves your issue.

 

If the above doesn't resolve your issue, try disabling your plugins and see if the DMS Toolbar works.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
navigador+    6
navigador

You could also go into Chrome "incognito" mode which disables all plugins. 

 

Ctrl+Shift+N works on windows. I use this mode to view my site whilst logged into Visual Editor - just to make sure everything is fine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Good idea!


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

×