Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rlefaye

Navbar won't work - appears as image

Recommended Posts

rlefaye    0
rlefaye

Apparently this is happening with EVERY section I try to add. They just appear as non-functional images

Share this post


Link to post
Share on other sites
rlefaye    0
rlefaye

Now Pageline is ceasing to function for me at all. I tried updating wordpress to make sure I have the most current version installed and now none of the sections on the editing tool bar are click-able. I can't do anything! Please help.

 

http://postimg.org/image/gcyl6t94p/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi,

 

Let's make sure you have it installed correctly.

 

To be safe, please go to http://pagelines.com and fill in the form to get the file.  Once you download dms.zip, please unzip the file.  You'll see a folder called dms. Save this to your desktop.

 

Now, FTP into your site. Navigate to wp-content/themes/ and see if you have either dms or DMS-Dev folders there. Remove either of them entirely (delete).  If you have both, delete both.

 

Next, upload the dms folder you recently placed on your desktop to wp-content/themes/  Let the upload complete.

 

Now, browse to Dashboard > Appearance > Themes.  Make sure DMS is activated. I'd suggest doing this in Firefox or IE.

 

Open Chrome and login as admin.

 

View the site in Chrome.  Add a section. See if it works. 


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
rlefaye    0
rlefaye

Thanks Rob, I've resolved the issue. I have another question but it says I can't start a new topic. Should I just post here? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

I don't know why you can't post another topic, but feel free to ask.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      Navbar Broken on All Devices When Not Logged Into Wordpress. See screenshots attached from mobile. What is causing this issue and how do I fix? Site is venicepride [dot] org.


    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello, 
      I have an issue with NavPro on mobile when the link of the menue is on the same page. 
      Here is my website: http://foundersofthefuture.co
      The isssue comes from the fact that in my menue most of the items send somewhere else on the same page using anchor link (eg. #container_u788888). 
      This works well on desktop but on mobile, nothing happens when clicking on the link. One of the link of the menue of the homepage "France" sends to another page of the website and this one works well even on mobile. 
      I am using the Pagelines framework theme and also used a wordpress plugin (jQuery Smooth Scroll) for smooth scrolling . 
      Thanks in advance for your help and let me know if I need to provide more information. 
      Best,
      Pierre
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi guys. Just now trying out Platform 5. I like the reletive simplcity of the new interface but there are things I'm used to in DMS that I'm not seeing yet in 5. Is there a good manual, documentation, video series about some of the basics?
      In particular, I've got a simple navigation menu, created the standard way in WP menus section with several top level parents, then 3-4 children menu items below a couple parent items. Have them moved to the right to create the standard parent-child relationship but all I see on the page is the parent level items - no dropdown!. So I changed themes from Platform5 to the standard 2015 default theme and now I see absolutely no menu at top, except for the mobile (hamburger?) icon.
      In DMS, one had Navi and Navbar, etc sections and each would work differently and give different results. How do you work the menu system in 5? And how get different results ?
      thanks
    • nizami
      By nizami+
      I have a problem at http://kambo.world. Using navbar for the main site navigation. It works fine in normal/desktop mode [first screenshot], using the WP Menu I have specified. But in hamburger mode it seems to do its own thing, picking a few pages at random [second screenshot] A fix for this greatly appreciated! 
       


×