Jump to content
sheilahoff

Social Icons not displaying in branding header area

Recommended Posts

sheilahoff

This is my second PL site with a large gap between them. For some reason even though I've added Facebook YouTube and Twitter info in the header/footer section of PL Site Options. It seems like on my first site they just appeared there but this time they are not. I must be missing something simple but not obvious to me. Thanks.

 

Website URL: http://mike.hoffmangraphics.com/
Framework Version: 2.4.4
WordPress Version: 3.6
 


Sheila Hoffman | Hoffman Graphics | Seattle

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi  sheilahoff

 

I see that the size of the logo covers the icons
Please, you can add to your custom code

.section-branding .icons { bottom: 50% !important;}

And you see it.
Perhaps you need to modify the header padding

Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
sheilahoff

Thanks for responding. I appreciate it. I had actually completely removed the banner first so I could see if it was somehow blocking the social icons. Even with no image there the icons did not display. At first I thought the code you provided didn't work. But I'd missed a period. And DOES work! Thanks so much.


Sheila Hoffman | Hoffman Graphics | Seattle

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

I'm glad you've got it resolved. 

:)


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×