Jump to content
Sign in to follow this  
velocityconcepts

MediaBox not working...

Recommended Posts

velocityconcepts    0
velocityconcepts

Hello, 

 

I am new to Pagelines and DMS.. I just got the new DMS and there seems to be a lot of things to overcome with building a theme this new way... 

 

My big problem right now is a bug in the Mediabox Section. I added this to my site and then I could not edit it at all.. Couldn't delete it, could not add an image to it or anything! 

 

I finally just had to FTP in and delete the section from the theme cause it was totally useless. 

 

Anyone else have this problem? Is there a solution to these bugs? Hopefully we can get some stuff fixed up and a new DMS release real soon. 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi

I´m using the first DMS free and I have not this problem, you can see the image

Captura%2520de%2520pantalla%25202013-08-

 

You can see this first

http://docs.pagelines.com/support-troubleshooting/diagnosing

 

 

If this don´t work

You can upload the theme via FTP

First, extract the zip file.

Next, connect via FTP and put it in the theme folder within it's own folder and not in any existing pagelines folder.

 

The right folder is

wp-content / themes / dms

 

You can read this first

http://docs.pagelines.com/getting-started/installation


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
PaulM    8
PaulM

velocityconcepts

 

I've had the same issue with the media box. Initially I thought it was just nicks base theme, but when I switch to the DMS theme same issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dhrose+    3
dhrose

My DMS and media box didn't work either until I turned off a bunch of wp plugins... Then DMS started working.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi dhrose

Thanks for the information

I take note

wpml_mail.gif


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      Hi,
      I tried to make a simple change on my opt-in page today by reordering two sections.
      Now they won't save and whatever I do, the same 2 section will be stuck to the top.
      This is a huge problem since it is my opt-in page!
      http://yemoonyah.com/quiz
      (I'm on the latest WP & PL version)
      Thanks.
       
    • Anthony King
      By Anthony King+
      I have to say that I like the Layout and the Template based sections. Some of them are really impressive.
      One of the things that I would like to request though is the possibility of being able to dynamically rearrange the layout.
      An example of what I am talking about is take the Agency Section. It's current layout starts with the
      Splash Module then the Portfolio Module then the Service Module and so on and so forth.
      What would be great is if we were able to move these modules around. I.e have the Service Module first
      then maybe the Splash, and then the portfolio.
       
    • triggerfish
      By triggerfish+
      Media Box not taking Google Maps input
      I have the EMBED MAP code from Google (which I have done 100''s of times before),
      I input it into the TEXTBOX or MEDIABOX SAVE it, and as soon as I refresh the page the text is gone (and of course there is no map).
      I have rebooted, refresh cache, everything with no luck..it just will not take the google maps input...it will however take and save a simple text input.
      I am using WordPress 4.5.1
      DMSVersion: 2.2.1.1
      The google code is:
      <iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2602.466376170749!2d-123.11645494869879!3d49.286507879230314!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x548671828dbf1c61%3A0x489cbb919c49d6e!2s325+Howe+St%2C+Vancouver%2C+BC+V6C+3N2!5e0!3m2!1sen!2sca!4v1461869255884" width="800" height="600" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>
      The website and CONTACT PAGE ( the map is next to the CONTACT VALRI text, there is a textbox and media box there) are here:
      http://valufitness.com/contact-us/
      Your login is:
      http://valufitness.com/val-login/
      USer= ***
      pass= ****
       
    • nandorj78
      By nandorj78+
      This discussion has appeared today on the Facebook User Group and we decided to have a vote to know what the users judge more important.
      Let me know which questions you want me to add to the poll.
×