Jump to content
Sign in to follow this  

Activated Site Unactivated Developing Locally

Recommended Posts


I have one personal license which worked fine until I restarted apache.  I cannot get my pro features.  What do I do?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Did you try re-entering your credentials and saving?

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • Anthony CALCI
      By Anthony CALCI+
      I can't activate my Pro account on http://calcipatrimoine.theproofingcompany.fr (miror site of http://calci-patrimoine.com)
      When I click on "Activate Pro" button of the Account section, nothing works.
      Also, do I need to activate DMS with a DMS key in the Pagelines Updater ?
    • norbert
      By norbert
      I just installed a fresh wordpress installation and wanted to connect Platform 5 plugin.
      after clicking 'connect', nothings happens ( Als clicking on e.g. extend in the menu, no change is visible)
    • Jonathan Eugster
      By Jonathan Eugster+
      I have a multisite installation where the main site is pro activated, but none of the subsites are allowing me to change pro options. The subsites are on mapped domains.
      So far I have:
      1) refreshed the account
      2) disconnected then reconnected account
      3) network deactivated the reactivated pl5 plugin
      4) deleted and reinstalled pl5 plugin
      5) cleared cache / cookies
      6) added recommended urls to WordFence whitelist
      Some environmental factors
      Network is hosted on EC2, assets served from Cloudfront CDN. DMS is also running on the network.
      This is an old network with had a domain mapping plugin until recently, perhaps this is a factor?
      main site url is http://mechame-env3.us-east-1.elasticbeanstalk.com/
      a subsite that is not allowing pro options is http://redravendrone.com
      I'm stuck, help please.

    • Jonathan Eugster
      By Jonathan Eugster+
      I have a grandfathered dev account and am unable to activate subsites on my multisite network.
      Tried disconnecting and reconnecting account. Only main site is shown as activated.
      Since pro activation has been off and on for subsites I added code to hide the pagelines watermark (bottom left image/link). Could that be flagging the account not to activate or something?
      Network is on AWS Elastic Beanstalk, is there a port that needs to be open for authentication?
    • sgarbecom1
      By sgarbecom1+
      I'm trying to login at the plugin, but page just doesn't load. I already paid for Pro Tools and can't use it. I sent email to support and I had no answer.