Jump to content
iconicimagery

Activation - Fatal Error

Recommended Posts

iconicimagery
Hi Guys,

I decided to try out your web host, Flywheel and got a Beta account.

Everything was fantastic earlier until I activated DMS. For a few hours I just got a plain white screen. Then I got the following Error Message:


Notice: get_theme_data is deprecated since version 3.4! Use wp_get_theme() instead. in /www/wp-includes/functions.php on line 2841 Notice: get_theme_data is deprecated since version 3.4! Use wp_get_theme() instead. in /www/wp-includes/functions.php on line 2841 Notice: get_theme_data is deprecated since version 3.4! Use wp_get_theme() instead. in /www/wp-includes/functions.php on line 2841 Fatal error: Call to undefined method PLNavBar::opt() in /www/wp-content/themes/dms/sections/navbar/section.php on line 216




I contacted Flywheel's Help Desk and this is what they had to say:



The reason that the errors started appearing was because I turned on WP_DEBUG for your site.

Looking at the messages, your theme is trying to call a method that does not exist.



> Fatal error: Call to undefined method PLNavBar::opt() in
> /www/wp-content/themes/dms/sections/navbar/section.php on line 216

That shows that PLNavBar::opt() isn’t in any of the loaded files on the server. Is it possible that you’re missing a plugin that you have installed locally? Let us know if you have any further questions.


Thanks,


  • There are no plug-ins installed so that definitely isn't a problem.
  • Also - I dont have this problem at all in my local WordPress dev sandbox powered by DesktopServer (http://serverpress.com/products/desktopserver/) (the only serious problem there is not having the ability to actually preview my site to see what what my experiment looks like).
SO - I have turned off the WP_DEBUG and Flushed the Cache, but now get the following Error Message:


The website encountered an error while retrievinghttp://iconicimagery.flywheelsites.com/. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

Error code: 500


Any ideas?

Fortunately with their set-up I can easily delete this site and start over, but without using DMS it seems (which I really don't want to have to do - DMS is bloody awesome!)

Cheers!

Lisa

*fistbump & 2 snaps in a circle*

Pagelines 300

Share this post


Link to post
Share on other sites
iconicimagery

ADDENDUM - Just tried a free account with the other Hosting service, Zippy Kid, and the exact same thing happened - minus getting an actual error message.... nothing but white screen at wp-admin and live site. Only difference is this time I didn't even get a chance to Activate - I uploaded, did a Live Preview which looked OK ... and then the server went.

Edited by iconicimagery (see edit history)

*fistbump & 2 snaps in a circle*

Pagelines 300

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • Anthony CALCI
      By Anthony CALCI+
      Hello,
      I can't activate my Pro account on http://calcipatrimoine.theproofingcompany.fr (miror site of http://calci-patrimoine.com)
      When I click on "Activate Pro" button of the Account section, nothing works.
      Also, do I need to activate DMS with a DMS key in the Pagelines Updater ?
      Regards,
      Anthony
×