Jump to content
grunta

DMS doesn't allow the pop up screen to appear correctly

Recommended Posts

grunta

Hello,

Am loving the DMS, however I do have a plugin that doesn't quite work like it should..

 

The plugin is time.ly (www.time.ly) and when set to any other theme (I know DMS is not a theme!) the 'post event' popup screen works perfectly..

When in DMS mode it doesn't - the popup (to the foreground) screen gets drawn up, but the as soon a field is clicked on it closes and the information to be added as required...

It's almost like a transparant screen is layered over the pop up one too many times (or is set back one to many layers).

 

I've disable all other plug-ins but still to no avail..

 

I'm thinking the issue might not be only related to the time.ly plug-in....

Has anyone experienced the same issue? - even better, does anyone know how to resolve?

 

Regards from NZ,

 

Grunta

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
grunta

If this helps, I get this error occur when clicking 'post event'...

 

in the /themes/DMS/js/script.resize.js?ver=0.9.6 file

  • error: uncaught typeerror cannot set property 'w' of undefined
  • found on line 9, character 547
  • code: r.w=o!==c?o:q.width()

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Hi Grunta,

 

Thanks for letting us know about this, and for your kind patience.

 

I'll forward this to our developers.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×